Ona je Ronaldova tajna snaga: Od kako je smuvao seksi Georginu, rešeta kao nikada u karijeri! (FOTO)

Od kako je počeo vezu sa Georginom Rodrigez, najbolji fudbaler Reala je prebrodio krizu i igra u najboljoj formi

  • 13

Kristijano Ronaldo je najbolji fudbaler sveta trenutno, a u to više niko nema nikakvu sumnju nakon fenomenalne partije Portugalca u finalu Lige šampiona protiv Juventusa, gde je sa dva gola vodio Real do pobede i 12. titule prvaka Evrope.

 

>>> Rodrigez iskulirao Zidana: Snimljen sraman potez fudbalera Reala na kraju meča (VIDEO)

 

>> Fudbaler Reala ”ukrao” Mažiću semafor i poslao jasnu poruku svima (FOTO)

 

As Reala je u najbitnijim utakmicama igrao najbolje i dokazao da s pravom ulazi u red igrača koje će smatrati jednim od najvećih ikada u istoriji fudbala. Ove sezone je Ronaldo imao manju krizu u igri, zbog čega je čak doživljavao i zvižduke od strane njegovih navijača na Bernabeu.

 

Foto: Profimedia, Press Association

Foto: Profimedia, Press Association

 

Ipak, sve je krenulo nabolje po Ronalda, ali i po Real od kako je počeo da se zabavlja sa Georginom Rodrigez. Sa njom je na kraju Ronaldo i proslavio svoj četvrti pehar Lige šampiona (3 je osvojio sa Realom i jedan sa Junajtedom).

 

Prethodno je nedelju dana pre finala objavio zajedničku fotografiju na kojoj su prilično intimni, gde je Ronaldo drži za stomak, pa su mnogi odmah pomislili da je Georgina u drugom stanju.

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

 

>>> Ronaldo uskoro dobija blizance, a majka nije ona na koju ste prvo pomislili Ronaldo i Georgina su se upoznali u Guči prodavnici, gde je ona radila. Ronaldo nije odoleo njenom šarmu i lepoti tokom jednog VIP događaja, na kome je i ona bila prisutna. Nakon toga počeli su tajnu vezu, sve dok u narednih mesec dana nisu sve to saznali i novinari. Od tada su počeli i zvaničnu vezu, a ona je redovan gost na utakmcama Reala na Santjago Bernabeu. Ronaldo je uz nju prebrodio kraću krizu i doneo je Realu prvu titulu u Primeri nakon pet godina, a takođe i odbranu krune u Ligi šampiona, što dosad u ovom formatu nije uradio nijedan klub u istoriji. Pogledajte i neke od njenih fotografija, zbog kojih će vam biti jasno zašto je Ronaldo do ušiju zaljubljen u Georginu:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Daljinac baner

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звездa €^®®¥¥£©

    4. jun 2017 | 19:00

    У сваком случају много, неупоредиво боља тајна снага неголи Николићева, у виду Толета, Кокезе и неких судија.

  • porodi aspidini

    4. jun 2017 | 18:47

    A zna li ona osim dupeta još nešto?Da napravi pitu,sarmu,podvarak...

  • Lazar

    4. jun 2017 | 20:48

    A nije vise gej,gde je onaj bokser

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA