Legija osvojila titulu i spasila Partizan preznojavanja na žrebu za LŠ: Šampionska koreografija je posebna priča (VIDEO)

Legija je osvojila svoj 12. naslov u istoriji i igraće u kvalifikacijama za Ligu šampiona

  • 9
Printskrin: Youtube/  ErykJunior Printskrin: Youtube/ErykJunior
Printskrin: Youtube/Sport Melon PL Printskrin: Youtube/Sport Melon PL

Fudbaleri Legije iz Varšave osvojili su titulu prvaka Poljske, pošto su u poslednjem kolu remizirali sa Lehijom iz Gdanjska bez golova, ali im je to bilo dovoljno, pošto je Jagielonija remizirala sa Lehom iz Poznanja u osto vreme na svom terenu.

>>> Šampionski bus, baklje, trubači, vatromet: Osvojili ''beton'' ligu, pa napravili nezapamćenu ludnicu u Srbiji! (VIDEO)

U igri za titulu bila je i Lehija, kao i Jaielonija i Leh, tako da je viđena prava drama do bukvalno poslednjih minuta, ali je na kraju Legija odolela na svom terenu pred prepunim stadionom uz fantastičnu podršku sa tribina.

Navijači Legije napravili su spektakularnu 3D koreografiju na početku meča, kada su sa krova spustili veliku šetalicu dresa i igrača koji drži ruku na srcu ispod Legijinog grba.

Sve je upotpunjeno zastavicama u pozadini u bojama kluba, kao i bakljama, koje su upaljene izvan stadiona za potpuniju sliku.

Inače, ovaj rezultat je odgovarao Partizanu, jer sa Legijom ne možda da se sastane u uvodnom kolu kvalifikacija, dok to ne bi bio slučaj da je Jagielonija osvojila titulu, koja ima očajan koeficijent, pa će biti među nepovlašćenim ekipama.

Navijačima i rukovodstvu Partizana sigurno ne bi bilo prijatno da počinju kvalifikacije utakmicom protiv poljskog šampiona.

Pogledajte kako se slavilo u Varšavi:

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Grga

    4. jun 2017 | 23:29

    Sjajna koreografija. Svaka im cast.

  • Srbija do Tokija, Zemun do Pinokija

    4. jun 2017 | 23:27

    To nije setalica. Setalica je na tribini i stoji na rukama navijaca, seta gore dole na rukama navijaca. Ova koreografija nije to ali je predivna.

  • Nebojša

    4. jun 2017 | 23:07

    A ta cuvena Legija bila kanta za punjenje malo ozbiljnijih timova...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA