≫ 

Srbi osvojili Ligu šampiona posle neviđene drame: Gol za pobedu postignut u poslednjoj sekundi! (VIDEO)

Ivan Čupić je dao gol vredan evropskog trona za trijumf nad PSŽ-om u finalu LŠ

  • 20

Rukometaši Vardara postali su šampioni Evrope, pošto su u finalu Lige šampiona u dramatičnom meču savladali Pari Sen Žermen sa 24:23.

Gol odluke postigao je Ivan Čupić, hrvatski reprezentativac, koji je dao gol u poslednjim sekundama meča, nakon što je PSŽ prethodno postigao gol za 23:23 na 7 sekundi pre kraja.

Odmah je usledila brza kontra Vardara, koju je Čupić krunisao golom u poslednjoj sekundi sa pozicije levog krila.

Inače, u Vardaru igraju tri srpska rukometaša, Mijajlo Marsenić, Strahinja Milić i Ilija Abutović. Takođe, na golu ekipe iz Makedonije je i nakadašnji srpski reprezentativac Arpad Šterbik, koji je branio gol naše reprezentacije pre nego što je počeo da brani za Španiju.

Marsenić nije krio oduševljenje u razgovoru za Telegraf posle utakmice.

Foto: SEHA promo Foto: SEHA promo

- Došli smo kao autsajderi, odlazimo kao pobednici. Mnogi iz ekipe Vardara prvi put su odigrali ovakvu jednu utakmicu, prvi put smo na F4 Lige sampiona, ali to nam je samo pomoglo da uđemo u igru rasterećenije.

- Igrali smo protiv najbolje evropske ekipe, ali smo pokazali jedan porodični duh protiv kog nisu mogli da se bore. Ponosan sam na saigrače i na ono sto smo uradili u Kelnu - Mijajlo Marsenić, pivot Vardara i reprezentativac Srbije.

- Ni u najluđim snovima nismo mogli zamisliti ovakav kraj sezone - zaključio je Marsenić za Telegraf.

Pogledajte i odlučujući gol Ivana Čupića u poslednjim sekundama meča.

Daljinac baner

(J. S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zorko .Le.

    4. jun 2017 | 20:34

    Bravo braćo Makedonci !

  • @ KiKi

    4. jun 2017 | 23:10

    Pobedilo je jedinstvo srba i hrvata Jedinstvo koje su ukomponovali makedonci Ovako bi bilo A i bilo je dok smo bili jedinstveni Toliko o nacionalista koji su uništili Ygu Prokleti bili Sve čestitke VARDARU Bravo za braću

  • Jovan Makedonac

    4. jun 2017 | 21:15

    I jeste Vardar osvojio a ne vasi Srbi koji igraju za dobre pare u Vardaru !!! I nema samo srbi,nego i hrvati ,crnogorci,rusi,spanci,brazilac i normalno makedonci !!! Nas Vardar je prvak Evrope i tamo stoji Vardar-Republika Makedonija

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA