"Drim tim" na proveri u Barseloni

Na mitskom mestu, gde je pre 20 godina i debitovao "Drim tim", Kobe, Lebron i ekipa igraju dva meča - protiv Argentine (22. jula) i Španije (24. jula)

  • 0

Nekoliko dana u Ujedinjenom Kraljevstvu najbolji košarkaši SAD proveli su u aklimatizaciji i razgledanju Mančestera. Izabranici selektora Majka Križevskog su sa 40 poena razlike (118:78) pobedili domaćine Igara, a prava provera mogla bi da bude u Barseloni.

Predvođeni Kobijem Brajantom i Lebronom Džejmsom, Amerikanci su stigli na Kontinent prilično raspoloženi. Uostalom, nema ni razloga da bude drugačije... Opet, prava provera im tek sledi pošto će u "Palau Sant Đordi" odigrati prijateljske mečeve protiv Argentine i Španije.

Na mitskom mestu, gde je pre 20 godina i debitovao "Drim tim", Manu Đinobili i društvo u nedelju će pokušati da ponove ono što su uradili u Indijanapolisu (2002). Susret dve najbolje košarkaške ekipe sveta uslediće dva dana kasnije, u utorak (24. jul).

- Argentina će za nas biti definitivno pravi test. Naravno, svi jedva čekamo meč sa Špancima, ali Argentina... No, pripremaćemo se za oba duela - rekao je Karmelo Entoni, košarkaš SAD, koji je sa Deronom Vilijamsom sa 19 poena bio najefikasniji u meču protiv Britanaca.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA