≫ 

JEDVA JE DOČEKAO: Ronaldova surova osveta Mesiju za proslavu sa dresom na El Klasiku (FOTO)

Da li će posle ovog gesta da se pojačaju tenzije između dva najbolja fudbalera sveta

  • 2
Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

- Ko se zadnji smeje, najslađe se smeje - glasi stara izreka, a to se najbolje može primeniti u slučaju Kristijana Ronalda i Lionela Mesija, kao i odnosa između Reala i Barselone ove sezone.

Na kraju se Real okitio titulom u Španiji, kao i Ligom šampiona, dok je Barsi kao uteha za proteklu sezonu ostao Kup Kralja.će

Najveći rivali u Španiji vodili su žestoku bitku za titulu tokom cele sezone, prvobitno je Barsa bila u prednosti, ali je usled krize rezultata u jednom periodu Real ih je pretekao i prednost je čuvao do kraja.

Mesi i ostatak Barsine mašinerije su se ponadali da bi mogli da ih preteknu u foto-finišu nakon pobede u El Klasiku, kada je viđeno i čuveno Mesijevo radovanje, kada je skinuo dres i pokazao ga navijačima Reala.

>>> Ona je Ronaldova tajna snaga: Od kako je smuvao seksi Georginu, rešeta kao nikada u karijeri! (FOTO)

>>> Samo je ovo još falilo Ronaldu - da skandira sam sebi! (VIDEO)

Printskrin: Youtube/SidelineFootball Printskrin: Youtube/SidelineFootball

Navijači Barse su bili oduševljeni njegovim potezom, dok su pristalice Kraljevskog kluba bile Besne. Sada je usledila surova osveta, a to je jedva dočekao i Kristijano Ronaldo.

Portugalac nije propustio da lajkuje foto-montažu, koji je na svom profilu na Instagramu objavio njegov prijatelj Edgar Felipe Fereira Kaires. U pitanju je prerađenu fotografiju Mesijevog radovanja, gde je umesto dresa u rukama imao Zlatnu loptu, trofej namenjen najboljem igraču sveta, koji predaje Ronaldu koji se raduje.

Ronaldo je odmah lajkovao tu njegovu objavu, a pojedini su odmah to ocenili kao nepoštovanje najvećeg rivala.

Printskrin: Instagram.com/edgarcaires34 Printskrin: Instagram.com/edgarcaires34

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Matija

    5. jun 2017 | 19:28

    Messi i Barsa su Ronaldu i Realu čestitali na osvajanju lige šampiona, a evo kako Ronaldo uzvraća. Na ovom FOTOŠOPU se vidi kako Messi diže zlatnu loptu a Ronaldo plače i koprca se zbog besa

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA