Pepe je i dalje na ceni: Prgavi Portugalac pronašao novi klub

Vremešni Portugalac našao "uhlebljenje" u Parizu

  • 1

Posle deset godina u Realu, vreme je da Pepe (34) krene dalje.

Portugalac nije u planovima kod Zinedina Zidana, zato i nije dobio novi ugovor u "Kraljevskom klubu", ali ni u poznim igračkim godinama nema problem da pronađe klub iz samog vrha evropskog i svetskog fudbala.

Madridska Marka piše da je prgavi defanzivac, mnogima neomiljeni lik, dogovorio dvogodišnju saradnju sa Pari Sen Žermenom.

Dogovor je "pao", piše isti list, u danu finala Lige šampiona između Pepeovog agenta, sada već čuvenog Žorža Mendeša, koji zastupa i Ronalda, i gazde "svetaca" Nasera El Kelaifa.

Pepe je na stolu takođe imao i ponude Kineza, vrlo unosne, razume se, ali je po savetu najbližih ipak prihvatio onu koja je stigla iz Pariza, jer bi odlaskom u najmnogoljudniju zemlju sveta sebi maltene zatvorio vrata reprezentacije pred Mundijal u Rusiji.

Portugalcu se nadao i Inter sa kojim je, navodno, imao postignut verbalni dogovor, ali se umešao trener Parižana Unaj Emeri i urgirao kod šefova da privole Pepea u redove viceprvaka Francuske. 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA