≫ 

Ogromno interesovanje za Vels: Ostrvljane čeka krcata "Marakana"!

Sjajne vesti pred utakmicu godine naše reprezentacije

  • 5

Konačno, i fudbalsku reprezentaciju Srbije čeka "meč godine".

Prethodnih godina, kada je naš nacionalni tim uglavnom u ranoj fazi kvalifikacija ostajao bez plasmana na velika takmičenja, nijednoj utakmici nismo mogli da damo ovoliki takmičarski značaj kao što je to slučaj sa Velsom.

Srećom, došao je trenutak kad možemo da konstatujemo da nam se ukazuje velika šansa.

>>> Matićeve reči najbolje govore koliko je srpskim fudbalerima važan meč sa Velsom

Muslinovi "orlovi", lideri grupe D kvalifikacija za Mondijal u Rusiji 2018. godine, u nedelju od 20.45 igraju možda i presudnu utakmicu za plasman na Mondijal. Rival je Vels i pobeda protiv ostrvljana praktično bi eliminisale Kolmenovu četu iz borbe za jedno od dva prva mesta, dok bi našem timu u tom slučaju bila odškrinuta vrata završnog turnira.

Zato će srpskim fudbalerima podrška sa tribina biti od krucijalne važnosti, i, kako stvari stoje, imaće je u onoj meri koju svi priželjkuju!

Naime, karte za meč Srbije i Velsa su "planule", prodato je već 10.000 ulaznica, a trebovanja stižu u velikom broju i sa svih strana, pa u FSS imaju pune ruke posla da svima izađu u susret, saznaje Telegraf.

Jasno je, na osnovu ovog uzorka, da će naš nacionalni tim posle dugo vremena dobiti snažan "vetar u leđa" na našem najvećem stadionu, gde poslednjih godina to nije bio slučaj.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lira....

    6. jun 2017 | 00:29

    Napred Srbija....

  • Jimmy

    6. jun 2017 | 01:51

    Momci igrajte muški!!! Sa m u dima!! Napadacki, agresivno i bez respekta ne prema Velsu vec prema svakom protivniku i doguracete daleko. Napred Srbija!

  • Bojan

    6. jun 2017 | 12:21

    Bogdanov i ekipa sa Severa se sprema da prekine utakmicu zbog Kokeze...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA