Zvezda radi punom parom: Vujadin Savić pred povratkom, Nigerijac i levi bek "u igri"

Crveno-beli blizu dogovora sa centralnim defanzivcem

  • 28

Zvezdina konstantna posrnuća poslednjih dolaze na naplatu već krajem juna kada kreću prvi mečevi kvalifikacija za evropska takmičenja. 

Sama činjenica da će crveno-beli nikad ranije krenuti u kvalifikacione borbe za mesto u Ligi Evrope poteškoća je sama po sebi, a kada se na to doda da je stigao novi trener, da će neki igrači otići, a nekolicina doći, da treba ukomponovati i našpanovati ekipu, onda je potpuno jasno da vreme nije saveznik viceprvaka Srbije.

Zato, rukovodstvo, trener Milojević, sportski direktor Mrkela, moraju brzo delovati.

Neka nova imena su "isplivala" kao potencijalna pojačanja...

Prema pisanju portala Mozzartsport, klub je kontaktirao Vujadina Savića, koji bi u utorak trebalo da se pojavi u prostorijama "Marakane" i ispregovara sa rukovodiocima. Savić je, kao što je poznato, dete crveno-belih gde je proveo kompletan omladinski staž, ali nije ostavio dublji trag kao senior.

Po odlasku iz Ljutice Bogdana igrao je u Bordou, na pozajmicama u Arminiji i Dinamo Drezdenu, a poslednji klub bio mu je Šerif iz Tiraspolja sa kojim mu je istekao ugovor i slobodan je u izboru nove sredine.

Pored Savića, na Zvezdinom radaru nalaze se Nigerijac Čukvuma Akabueze (28) i Milan Rodić (26), piše Sportski žurnal.

Čukvuma je desnokrilni napadač, igrao je i centarfora po potrebi, a prethodnu polusezonu branio je boje turskog drugoligaša Boluspora za koji je na 11 utakmica postigao 3 gola.

O Rodiću je manje-više sve poznato. Po odlasku iz OFK Beograda, u Zenitu nije dobijao mnogo prostora, pa je šansu tražio u Volgi i u drugom timu Zenita. Pre dve godine je pristupio ekipi Krila Sovjetov sa kojom i dalje ima važeći ugovor, pa je na njemu da li će isti da sporazumno raskine i vrati se u srpski fudbal, ovoga puta u pravcu Ljutice Bogdana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA