Videoton predstavio Nikolića i želi isto što i Partizan - samo trofeje! (FOTO)

Bivši trener crno-belih otvorio novo poglavlje u karijeri

  • 14
FK Partizan - FK Vojvodina, Marko Nikolić Foto: Marko Todorović

Marko Nikolić je na novom zadatku - od danas!

Posle impresivnog niza pobeda sa Partizanom, osvojene "duple krune" sa crno-belima, ali i nenadanog rastanka, Nikolić je u utorak, sada i zvanično, imenovan za novog trenera mađarskog Videotona.

Posle predstavljanja izneo je prve impresije pred novinarima.

- Pre svega, želeo bih sve da vas pozdravim, kao i navijače Videotona, i da se zahvalim na ukazanoj prilici - počeo je Nikolić.

Liga naših severnih komšija nije nikakva nepoznanica za mladog trenera koji se raduje što će imati priliku da radi u zdravom takmičenju i zdravoj sredini.

- Pratim mađarski šampionat dugo, jer je za mene važno da budem upoznat sa dešavanjima i u mađarskom fudbalu. Znam da se liga razvija i da napreduje iz godine u godinu, kao i infrastruktura, a i mediji i navijači su na visokom nivou, međutim na klupskom nivou jedino nedostaje bolji rezultat u Evropi. Radim kao trener već 17 godina, četiri poslednje godine u klubovima sa visokim ambicijama koji se bore za trofeje. Videoton je takav klub i sa njim želim da osvajam trofeje - jasni su ciljevi.

O Nikoliću i ambicijama kluba govorio je i sportski direktor Zoltan Kovač.

- Mogu samo još jednom da ponovim koliko nas je sve u klubu razočaralo drugo mesto u minulom šampionatu. Sada, ipak, je trenutak kada na to moramo zaboraviti i krenuti dalje, u nove pobede. Naše ambicije se nisu promenile, naši ciljevi takođe, tako da smo zbog toga angažovali Nikolića koji je, uprkos činjenici da se radi o mladom treneru, uspešan u svom poslu. Nadamo se da će Videoton, sa njim na čelu, pobeđivati i osvajati trofeje. što se nas tiče, klub će mu omogućiti sve što je potrebno da postigne takmičarske ciljeve. Moram reći i to da smo se vrlo lako i brzo dogovorili sa Nikolićem, jer je on bio taj koji je takođe veoma želeo da trenira Videoton.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Putin R.S

    6. jun 2017 | 17:41

    Ono sto je Vujosevic u kosarci, to je Nikolic u fudbalu. Ljudi koji mogu da uspu samo u Partizanu.

  • Жика Живац

    6. jun 2017 | 19:51

    Pobegao na vreme,da se u kvalifikacijama ne bi otkrilo kako je osvojio trofeje.heheh

  • Nesa

    6. jun 2017 | 20:14

    Bez vredjanja ili omalovazavanja, sada ce mo videti kakav je trener...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA