≫ 

Đuka i Maksa složni pred put u Poljsku: Znamo koja utakmica nam ''otvara vrata'' polufinala!

Orlići otputovali na EP

  • 0

Kapiten mlade fudbalske reprezentacije Srbije Uroš Ðurđević i njegov zamenik Nemanja Maksimović poručili su da je prvi duel na šampionatu Evrope protiv Portugalije najvažniji i da će uciniti sve da pobedom "otvore vrata" polufinala.

Srbija će na prvenstvu Evrope igrati u B grupi sa selekcijama Portugalčije, BJR Makedonije i Španije.

- Grupa nije laka, kao što rece selektor Lalatović prava "grupa smrti". Ipak, Portugalija je najbitnija utakmica, jer je prva i jer bismo pobedom napravili veliki korak prema polufinalu - izjavio je Ðurđević novinarima na aerodromu Nikola Tesla uoči polaska u Poljsku.

Foto: FSS Foto: FSS

Sa golgeterom Partizana složio se i novi igrač Valensije Nemanja Maksimović.

- Čekaju nas tri izuzetna protivnika u grupi, ne treba trošiti reči o kvalitetu, ali idemo polako, korak po korak. Prvo ide Portugalija, skoncentrisani smo na taj meč, mislim da je najbitniji i želimo da pobedimo - rekao je Maksimović.

Srbija protiv Portugalaca igra 17. juna u Bidgošću, tri dana kasnije sledi duel sa Makedoncima, a potom je 23. juna na programu meč protiv Španaca.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA