≫ 

Beker zagrmeo na Agasija: Đoković mora da pronađe novog trenera!

- Novak mora da pronađe novog trenera za turnire - tvrdi Nemac

  • 52

Bivši trener Novaka Đokovića Boris Beker izjavio je posle eliminacije Srbina u četvrtfinalu Rolan Garosa da on mora da pronađe novog trenera!

Ðoković je izgubio od mladog Austrijanca Dominika Tima, treći set sa "nulom" i ne samo da se oprostio od titule nego će od ponedeljka prvi put posle šest godina biti ispod drugog mesta na ATP listi.

>>> Ako neću da igram tenis, niko me neće zaustaviti: Kada je ostao sam sa srpskim novinarima, Novak je potpuno otvorio dušu (VIDEO)

- Novak Đoković će morati da donese konačnu odluku. Počeo je da radi sa Andreom Agasijem – novim super-trenerom. Međutim, Agasi nije bio tu druge nedelje kada je bio najpotrebniji Novaku - rekao je Nemac.

>>> Vilander nije saglasan sa Bekerom

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Novak je posle meča zamolio novinare da ne okrvljuju Andrea Agasija.

- Novak mora da pronađe novog trenera za turnire. Priča se da je bilo razgovora sa nekim trenerima koji će ga podržati. Ali ovo mora da se desi što pre, a ne tokom Vimbldona jer Đoković mora što bolje da iskoristi naredne tri ili četiri nedelje - poručio je Beker, i osvrnuo se na meč Tima i Novaka.

- Mislim da je u sredini drugog seta Novak shvatio da njegova defanzivno-pasivna igra ne može da ga dovede do pobede. Mora da promeni taktiku i da igra ofanzivnije. Tim je tokom ovog meča bio kao bokser koji je prihvatao udarce, a zatim ih i uzvraćao. Mislim da je to slomilo Novakovu igru i da zbog toga u trećem setu nije uspeo da preokrene meč u svoju korist.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miloš

    7. jun 2017 | 18:02

    Veliko poštovanje Bekeru, ali Borise mislim da i Vi i ja, kao i svi ostali koji prate tenis vrlo dobro znamo šta su razlozi Novakovih padova i ove katastrofalne "igre". To su: sektaš Pepe Imaz (zbog koga ste i Vi i svi ostali iz štaba napustili Novaka), Novakova žena koja ga takođe uništava po sličnom receptu kao Pepe i naravno veganska ishrana od koje se čovek ne može pošteno zasititi pa da jede 10 kila tih "zdravih" namirnica. Uostalom rezultate tog pokušaja ishrane vidimo po Novakovoj telesnoj konstituciji - kost i koža. Od onakvog zategnutog i jakog čoveka pretvorio se u čoveka koji nema snage za razmenu dužu od 5 udaraca. Ramena još malo pa će mu se spojiti. Katastrofa.

  • Srpskibek

    7. jun 2017 | 19:16

    Mozemo mi da pricamo bilo sta.pepe .veganstvo .zena.trener..ali mora se priznati.novak igra na nivou 20/tog igraca (bar) i nije ni senka onog igraca..mislim da ce se tesko vratiti na stare staze ..covek je postigao sve sto moze da se postigne.i malo je i prezasicenja u svom tim cirkusu ...

  • Milojko

    7. jun 2017 | 18:44

    Da bih bio prvak mora da se otarasi zene i gatare i da se najede kao covek e onda moze da pocne da igra

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA