Novi Mesi opravdao nadimak fenomenalnim golom protiv Selte (VIDEO)

Mladi napadač postigao je treći gol za svoju ekipu u pobedi od 3:0 nad španskim timom, ali ne bilo kakav gol - bio je to slalom u stilu njegovih slavnih zemljaka Mesija i Maradone

  • 0

Argentinac  paragvajskih korena iz Porta Huan Manuel Iturbe opravdao je nadimak "novi Mesi" neverovatnim golom u prijateljskoj utakmici protiv Selte.

Mladi napadač postigao je treći gol za svoju ekipu u pobedi od 3:0 nad španskim timom, ali ne bilo kakav gol - bio je to slalom u stilu njegovih slavnih zemljaka - Mesija, koji je na sličan način prohujao odbranom Hetafea i Maradoninog originalnog lomljenja kompletne odbrane Engleske na SP 1986 u Meksiku.

Iturbe je rođen u Buenos Ajresu, od paragvajskih roditelja. U mlađim kategorijama nastupao je naizmenično za obe selekcije, ali je nedavno izjavio da je Paragvaj za njega "zatvorena knjiga", iako je zabeležio i jedan nastup za A selekcijuove zemlje.

Videćemo kako će na tu njegovu izjavu da reaguje najpoznatija navijačica belo-crvenih Larisa Rikelme.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA