≫ 

Najbolji igrač FMP-a prešao u Zvezdu, ne igra finale plej-ofa! (VIDEO)

Bolden je bio MVP jadranske lige, a njegov plan je da se oproba na NBA draftu ove godine, zato i neće igrati protiv Zvezde u finalu plej ofa

  • 30

Australijski košarkaš Džona Bolden potpisao je dvogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom, saopštio je njegov dosadašnji klub FMP iz Železnika.

Ujedno, krilni košarkaš u ponedeljak putuje u SAD kako bi se što bolje pripremio za NBA draft, što znači da neće igrati u finalnoj seriji Superlige baš protiv Crvene zvezde.

Bolden odlazi na zakazane treninge u SAD u skladu sa ugovorom kojim je predviđeno da se što bolje pripremi za NBA draft, koji je potpisao prilikom dolaska u Srbiju i redove FMP-a.

Ovaj 21-godišnji košarkaš oduševio je igrama ove sezone, a u Superligi je do sada prosečno beležio 12,1 poen, 6,6 skokova i 1,1 asistenciju.

Bolden je tokom ove sezone potpuno zadovoljio odličnim igrama, bio je najbolji mladi igrač ABA lige i jedan od najzaslužnijih za plasman FMP-a u prvo finale nakon 14 godina.

Mladi Australijanac koji je 1996. godište, u ABA ligi je prosečno beležio 12.9 poena, 7.2 skoka i uz izvanredan šut za tri poena od čak 41.9 odsto. U Mozzart Superligi Srbije Bolden je u proseku imao 12.1 poen uz 6.6 skokova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звездa €^®®¥¥£©

    10. jun 2017 | 13:10

    Такође је одушевио и синоћ игром у коначној победи над "зарђалим ваљком". Они себе зову "ваљком"? А сви их "спрдају".И нису они ти који "мељу", већ њих "мељу", што су им показали и Болден и Давидовац.

  • Laf

    10. jun 2017 | 13:07

    MVP

  • Djole

    10. jun 2017 | 13:36

    Xaxaxxaxaxaxaxa koja sprdnja od lige. Ovo ce biti upamceno zauvek. Najbolji igrac ekipe koja igra finale, nece da igra finale i potpisuje ugovor sa drugim finalistom...Mracni dani Srpske istorije

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA