Pomoćni trener Bosanaca izbio zube grčkom fudbaleru! Pogledajte sramotu neviđenih razmera (VIDEO)

Domaći navijači su pokušali da uđu na teren i priključe se obračunu, ali je policija upela da ih zaustavi i speči još masovnije sukobe i teže posledice

  • 12

Utakmicu reprezentacija Bosne i Hercegovine i Grčke u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo, koja je odigrana u Zenici na Bilinom Polju, obeležio je niz incidenata - od zviždanja publike tokom intoniranja himne gostujućoj ekipi do tuče na kraju meča koji je završen bez golova.

U sinoćnoj opštoj tuči najgore je prošao Janis Janijotas koji je ostao bez zuba.

>>> Džeko je prišao Grku i zavalio mu ćušku, a onda je nastala opšta tuča na terenu! (VIDEO)

Do sukoba, u kome su u gotovo punom sastavu učestvovala oba tima, došlo je po okončanju meča pri odlasku sa terena kada su se sukobili odbrambeni igrač Grčke Kostas Manolas i napadač reprezentacije BiH Edin Džeko.

Ubrzo su se umešali i gotovo svi igrači i članovi selektorskih timova, a na kraju sukoba najgore prošao igrač gostiju Janis Janijotas kome je, po navodima grčkih medija, jedan od pomoćnika selektora BiH Mehmeda Baždarevića, navodno Francuz Stefan Žili, udarcem izbio je zub.

>>> Grčki fudbaler razbesneo Bosance objavom: Bežimo iz sela! (FOTO)

- Udario ga je i moraa da bude kažnjen. Svi smo videli - poručili su iz Fudbalskog saveza Grčke.

Domaći navijači su pokušali da uđu na teren i priključe se obračunu, ali je policija upela da ih zaustavi i speči još masovnije sukobe i teže posledice.

Sporadičnih manjih incidenata bilo je i tokom utakmice, a u 21 minutu igru je zbog povrede napustio reprezentativac BiH Senad Lulić.

Luliću je sinoć slomljena jagodična kost nakon što se sudario s grčkim reprezentativcem Vasilisom Torosidisom, a mediji navode da je uspešno operisan i da će morati barem tri sedmice nositi specijalnu masku na licu, prenosi RTS.

Rezultat sinoćne utakmice i njen sportski značaj ostao je u savim drugom planu. Meč je završen nerešeno, što je odgovaralo selekciji Grčke koja je zadržala bod prednosti u odnosu na BiH na drugom mestu grupe H.

Daljinac baner

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boban

    10. jun 2017 | 15:36

    Da su igrali sa Albanijom ili Turskom padali bi zagrljaji i poljupci. Pošto je pravoslavni protivnik ispadaju zubi. I naravno neće biti nikakve sankcije.

  • Coa

    10. jun 2017 | 15:56

    Ovi alijini sve bi na silu. Neka izmetbegovic urucu zalbu direktno u hag!

  • ČAPAJEV

    10. jun 2017 | 15:35

    Ti su domaci mislili da su id Grka Srbi i da im je dopušteno sve

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA