BOKS: Generalna proba Nikole Sjekloće!

Sve spremno za borbu u ponedeljak protiv Muhamadija u Mediteranskom centru u Budvi

  • 0

Nikola Sjekloća večeras ima najveću proveru pred pokušaj da se domogne svetske titule u januaru u Las Vegasu. Srpsko - crnogorskom borcu na megdan izlazi Hadilah Muhamadi. Mesto poprišta je promenjeno, jer su u Budvi za utorak najavljene padavine, pa će borbe biti održane u Mediteranskom centru.

- Odradio sam temeljne pripreme i zahvaljujući treneru Slobodanu Anđušiću potpuno spreman dočekujem današnji meč. Za protivnika imam sjajnog rivala, očekujem dobru borbu i naravno pobedu. Pozivam sve navijače da dođu i podrže nas danas u Mediteranskoj hali u Budvi - rekao je Nikola Sjekloća.

U Budvi će da učestvuje još jedan srpski borac. Reč je o Bogdanu Mitiću koji će da ukrsti rukavice sa Rusom Konstatinom Ponomarevim.

- Siguran sam da će borba biti odlična. Protivnik je vrlo dobar bokser. Gledao sam neke njegove mečeve, sjajan je u defanzivi, ne udara jako, ali je precizan. U Budvu sam došao da pobedim i ne plašim se nikoga. Pobeda protiv Rusa bi mi puno značila u nastavku karijere.

U glavnoj borbi dana Crnogorac Dejan Zlatičanin braniće VBC tron protiv Uzbejkistanca Bahroma Pajazova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA