Zvezda blizu dogovora sa bivšim mladim reprezentativcem Srbije!

Crveno-beli bi angažovanjem nekadašnjeg mladog reprezentativca kompletirali bekovske linije

  • 8

Crvena zvezda bi mogla da kompletira bekovske pozicije za narednu sezonu, jer je nakon dovođenja desnog beka Filipa Stojkovića, blizu postizanja dogovora i sa levim bekom iv velikom željom, Milanom Rodićem.

>>> UJEDINILI SE ZVEZDA I PARTIZAN! Sa Marakane pred Srbija - Vels stigla poruka: Sutra smo svi jedno!

Nekadašnji mladi reprezentativac srbije već nekoliko godina igra u Rusiji. Najpre je potpisao za Zenit kada je prešao iz OFK Beograda početkom 2013. godine, a trenutno nastupa za Krila Sovjetov, u čijim je redovima od 2015. godine.

Prvobitna informacija vezana za njegov transfer jeste da je skup, iako ga crveno-beli silno žele. Međutim, prema najnovijim informacijama, postoji opcija da on raskine ugovor sa ruskim timom, čime bi postao slobodan igrač i mogao bi bez obeštećenja da dođe na Marakanu.

Ono što je prednost Zvezde u ovom slučaju, jeste to što je Rodićeva ekipa ispala u drugi rang takmičenja i rade na tome da smanje troškove posle ispadanja iz elite, pa postoji velika šansa da raskine ugovor, po kojem je za Krila Sovjetov vezan do leata 2018. godine.

Podsetimo, za pozicije desnog beka od naredne sezone će konkurisati Filip Stojković i Marko Gobeljić, koji su potpisali ovog leta, dok bi mesto kraj leve aut-linije pokrivali Milan Rodić i Dušan Anđelković.

Pogledajte i snimak poteza Milana Rodića:

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragan

    11. jun 2017 | 10:49

    Auuuu kako bi to bilo fantasticno,sa desne strane najbolji bek u nasoj ligi Filip Stojkovic a sa leve Rodic iz Zenita!!!!

  • Lol

    11. jun 2017 | 10:35

    Em bivsi, em nije vise mlad :-)

  • Gox

    11. jun 2017 | 12:32

    Tako je jos 23753 igraca a vasu skolu od sledece sezone...sta cemo sa ovim navijacima sto su mrkeli pljuvali i govorili da nema .... a nije smeo godinama da dodje na stadion

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA