≫ 

MUSLIN POSLE VELSA: Pun stadion nas je malo sputao, i žao mi je što divnoj publici nismo podarili pobedu!

Selektor Srbije razlog za slabiju igru video u činjenici da su igrači istrošeni na kraju sezone

  • 34

Fudbaleri Srbije odigrali su nerešeno 1:1 protiv Velsa u meču 6. kola Kvalifikacija za Mundijal 2018. godine,a selektor Slavoljub Muslin ocenio je da je naš tim imao više od igre.

- Opet smo primili gol na grešku našeg igrača. Nismo igrali kako znamo, možemo mnogo bolje, kraj je sezone i igrači su istrošeni. Imali smo više od igre, možda jedan penal nismo dobili, ali šta da se radi idemo dalje - rekao je Muslin.

Sledeći meč Srbija igra sa Moldavijom u septembru, a Muslin se nada istoj poseti navijača.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- Nadam se podršci i zahvaljujem publici žao mi je što nismo pobedili zbog njih, zahvaljujem im se na dolasku. Nadam se da će tako biti do kraja - rekao je Muslin u kamere RTS-a.

Nedugo zatim održao je i konferenciju za medije.

- Kao što sam rekao da će biti teško i bez Bejla i bilo je . Pokazali su da Vels nije Bejl. Žao mi je što nisam mogao ovoj divnoj publici, koja nam je posle dugo vremena napravila sjajan ambijent, da podarim pobedu, ali nadam se da ćemo sledeći put, pred punim stadionom, pobediti.

Prema njegovim rečima, ekipa je loše krenula, pre svega zbog sjajne atmosfere na tribinama.

- Mislim da nas je pun stadion malo opteretio, svi su očekivali pobedu i to je svakako uticalo. Opet smo primili gol iz individualne greške koju smo mogli da izbegnemo i to nas je omelo da počnemo da igramo. U drugom poluvremenu bilo je bolje, imali smo šansu i kod 1:1, ali na kraju kad se sve sabere to je to.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Posle Irske smo, kako je dodao, bili razočarani remijem, ali sada nam je satisfakcija što smo ostali prvi.

- Imamo četiri teške urakmice do kraja, dva teška gostovanja, ali prvo moramo da mislimo o Moldaviji. Mada, znam da i tu neće biti lako - poručio je Muslin.

Selektor Velsa Kris Kolmen rekao je da je zadovoljan osvajanjem boda, protiv veoma dobrog tima Srbije u jednom izuzetnom abijentu.

- Nikad nije lako kad igrate ovde, Srbija ima dobar tim i srećan sam osvojenim bodom. Ovde smo pre pet godina izgubili 6:1 i mnogo toga smo naučili, znali smo da moramo da pružimo maksimum. Naša grupa je izbalansirana, imamo još četiri utakmice do kraja, Srbija gostuje Irskoj i Austriji, verujem da ako pobedimo sve četiri možemo do prvog mesta ili do plej-ofa - istakao je Kolmen.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović
Foto: Tanjug/Zoran Žestić Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Pogledajte i ostale tekstove:

>>> FRKA NA JUGU: Navijači Srbije skidali zastave Velšanima i tukli barjacima, a leteli i topovski udari! (VIDEO) (FOTO)

>>> Marakana ograđena kao nikad do sada, niko bez karte ne može da priđe stadionu! (FOTO)

>>> Već je prva (stara srpska) pesma zapalila stadion: Evo kako grmi Marakana pred duel sa Velsom! (VIDEO)

>>> Mangupski pas Prijovića za Mitrovićev gol koji je zapalio Marakanu: Ovako smo izjednačili protiv Velsa! (VIDEO)

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bog na nebu, Partizan u Srbiji

    11. jun 2017 | 23:08

    Senilni starac zastarelih fudbalskih shvatanja i jos ''gan, dno dna, Crveno Zlo nam je donelo samo podelu i nazadak !!! STOP ''GANIZACIJI SRBIJE !!!

  • Bosnjak

    11. jun 2017 | 23:49

    Igra nikakva tadic i kostic odseceni niko nije imao da napravi razliku osim matica na sredini nista nismo imali niti cemo imati ako nebude selektor napravijo korekciju pa sergeja uparijo sa maticem a ljajica na stranu koji moze da napravi razliku i da sutom i driblingom pogodi gol ili dade asistenciju za mitrovica ili nekog drugog.

  • Vlado RS

    11. jun 2017 | 23:48

    Dosta promasaja kod Muslina: -Stojkovic treba da ide u penziju,Rajkovic,Manojlovic ,Kljajic.. ima ko da brani -u odbrani moraju biti 4 u liniji, samo Juve ima igrace gdje trojica igraju nazad ko zvjeri -jedan zadnji vezni umjesto dva -u spicu moraju igrati 2 a iza njih Tadic i dati mu slobodu u igri.. Bili bismo daleko uvezaniji i konkretniji

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA