BEOGRADSKA PREMIJERA PARTIZANA: U glavi samo Kiprani! (20.45 TV)

Vermezova "boranija" večeras pred dve frakcije igrača. Najavljuju novu sezonu i mogućnosti pre odlaska na Kipar

  • 0

Na svu sreću, ozbiljan pristup u prvom susretu na Malti doveo je do toga da revanš susret Partizana i Valete u Beogradu bude samo laganih 90 minuta tokom kojih će verovatno zanimljivije biti na tribinama.

Iako je Vladimir Vermezović najavio potpuno podmlađivanje startne postave za meč u Humskoj, to se najverovatnije neće desiti. Ne zato što strateg "Parnog valjka" nema poverenja u "decu Humske", već zato što je žreb u Nionu dodelio verovatno najjačeg mogućer rivala – AEL, protiv kojeg na megdan bi trebalo izaći sa najraspoloženijim, ali i najuigranijim sastavom.

Stoga, najkvalitetnije što trenutno Vermezović ima istrčaće na travu na beogradskoj premijeri u novoj sezoni.

Kiprani će biti i te kako u podsvesti svima koji se večeras (20.45) nađu u Humskoj: igračima, stručnom štabu, ali i navijačima kojima će sigurno beogradska premijera omiljenog kluba stvoriti jasnu sliku koliko ovaj tim, zapravo, može pred one prave ispite. Navijači se nikada nisu mogli prevariti.

KO JE BORANIJA, A KO NIJE?

Spomenula se u ponedeljak neka "boranija". Vladimir Vermezović je pomenuo UEFA kriterijume, svoj klub kao slabo uticajan u Evropi i navijače koji će biti pod lupom evropske kuće fudbala na večerašnjem susretu.

Upravo će navijači biti centralni deo meča. Zašto? Očekuju se nove prozivke na račun Uprave, na stadionu će biti prisutne obe zaraćene frakcije Grobara, dakle vetar navijačke pesme će duvati sa dve strane stadiona Partizana.

Zanimljivo, kako god da čovek okrene.

Stadion: Partizan. Kapacitet: 32.710. Sudija: Anastasios Sidriupolis (Grčka)

OČEKIVANI SASTAVI:

PARTIZAN (4-2-3-1): Stojković - Ostojić, Ivanov, Aksentijević, Volkov - Babović, Saša Marković - Saša Ilić, Tomić, Lazar Marković - Stefan Šćepović.

VALETA (4-4-1-1): Krul - Karuana, Borg, Brifa, Azopardi - Roča, Falzon, Feneč, Deni - Barbosa - Misfud.

(S. Milošević)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA