≫ 

Razlaz posle pet sezona? Evroligaš želi Mitrovića

Zvezdin kapiten u fokusu šampiona Nemačke

  • 7

Košarkaški klub Crvena zvezda u predstojećem prelaznom roku, izvesno je, pretrpeće velike igračke promene. 

Na izlaznim vratima kluba su Stefan Jović, Čarls Dženkins, Nejt Volters, Marko Simonović, a u grupu "odlazećih", izgleda, ulazi i dugogodišnji kapiten Luka Mitrović.

Igrača sa najdužim stažom u klubu želi trostruki uzastopni prvak Bamberg, piše specijalizovani košarkaški sajt Sportando.

U nemačkom klubu koji će i naredne sezone igrati Evroligu, traže zamenu za Nikolu Melija, a Mitrović je jedna od opcija da "uskoči" u tim andree Trinkijerija umesto Italijana.

Krilni centar zvezde je u protkle dve sezone imao uspona i padova, zbog ozbiljnih povreda, ali je u završnici sezone počeo da diže formu i učinak. U ABA ligi je ove sezone imao učinak od 7 poena, 5.4 skoka, i 2.4 asistencije u proseku po meču, i 4.1 poena i 2.3 skoka u Evroligi i 4.5 poena i 2.5 asistencija u Superligi.

Mitroviću je ova sezoana peta u dresu Zvezde čiji je najtrofejnjiji kapiten u istoriji sa tri osvojene ABA lige, dva prvenstva Srbije i četiri kupa Radivoja Koraća.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola

    12. jun 2017 | 14:26

    Bolden i simanic nema ni mesta za mitrovica. Srecno ti bilo kapitenu nas.

  • Bojan S FCRS

    12. jun 2017 | 15:08

    Samo ga vi pljujte! Mitre ako odes sretno, ides kod dobrog trenera i nadam se da ces se vratiti i biti onaj stari! A ako ostanes postovacu te uvek!

  • Micky

    12. jun 2017 | 19:21

    Dao je Zvezdi mnogo.Hvala.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA