Lacio odbio ponudu Liverpula za Sergeja: Malo je to novca!

Rimljani i ne pomišljaju da prodaju Srbina

  • 7

Mediji u Italiji javljaju - Lacio je odbio punudu Liverpula za Sergeja Milinkovića Savića!

''Korijere delo Sport'' tvrdi da su Redsi tokom vikenda poslali ponudu tešku 28 miliona evra koja je glatko dobijena.

Odbijena je iz dva razloga!

Prvi, Lacio Savića vidi kao glavnog igrača za sledeću sezonu, a dokaz za to je i zabrana igranja populranog SMS-a za mladu reprezentaciju Srbije.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Drugi razlog je malo broj novčanica koji je stigao na adresu Rimljana. Predsednik Klaudio Lotito tražio 70 miliona evra za Srbina.

To je sedam puta veća suma nego ona koliko je Lacio platio Genku 2015. godine. Podsetimo, SMS je nedavno potpisoa novi ugovor sa Laciom do 2020. godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • OO7

    12. jun 2017 | 18:15

    Ovo ima samo u Srbiji .... Pa Muslin izmislio neki sistem sa tri stopera samo da bi negde Ivanovica udomio .... Jer vise ne moze kao pre da pokriva desnu stranu .... Milivojevic i Fejsa kad ne igra jedan obavezno igra drugi .... Ljajica ne moze odbraba Juventusa da cuva a on ne igra .... Vukovic bolji od Tosica, Jer Konija je bolja od Besiktasa .... Stojkovic je perspektiva, a Rajkovic mora u penziju .... Nemanji Matic svaka cast, a Muslin zove njegovog brata kog 90% ljudi u srbiji nikad nisu videli .... A Milinkovic-Savic nema mesto u 23 igraca, bruka i sramota za fudbalski savez za srbiju .... Smeju nam se u lice ....

  • Goran

    12. jun 2017 | 15:57

    Uh mnogo zaradjuje nije za Muslina,a jos i igra standardno.....

  • Патриота

    12. jun 2017 | 16:46

    То је играч који се лако продаје па и није за нашу репку, ту су пречи Стојковић, Данко Лазовић... играчи који морају да нађу клуб.. А Сергеја траже најбољи у Европи па то није баш по стандардима наше менаџерске репке...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA