≫ 

Direktor KLS lige kaznio Zvezdu zbog neverovatnog razloga!

Leon Deleon nastavlja sa kažnjavanjem i punjenjem kase KLS lige

  • 7

Direktor KLS Superlige, Leon Deleon nastavalja da kažnjava klubove iako mnogi od razloga nisu uopšte toliko realni.

On je ove godine mnogo puta kažnjavao Partizan zbog navijača i tehničkih grešaka, poslednji put sa 36.000 jer nijedan igrač nije došao na konferenciju za medije. Ali izgleda kao da želi da napravi balans sa večitim rivalom, pa je posle prve utakmice finala plej ofa kaznio i Zvezdu iz neverovatnog razloga.

Kako je navedeno u saopštenju KLS lige Deleon je sa 36.000 dinara kaznio Zvezdu zbog nekulturnog ponašanja gledalaca. Iako nije navedeno šta je to nekulturno ponašanje, i u našoj zemlji je već folklor da su sportske utakmice poligoni za verbalno nadglasavanje navijača, ostale čudno da se za ovakve stvari kažnjavaju klubovi.

Obično se klubovi kažnjavaju zbog bacanja predmeta u teren i to je ok, jer može da dođe do povrede igrača, ali nikad nije bilo za nekulturno ponašanje.

Pretpostavlja se da je zbog vređanja KK Partizan tokom duela sa FMP-om jer su u par navrata navijači Zvezde skandirali pogrden pesme prema večitom rivalu. Ipak, to bi trebalo da se podvede pod vređanje, a ne nekulturno ponašanje u koje spada pušenje u sali, bacanje papira na zemlju itd.

Šta vi mislite o ovim kaznama?

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Laf

    13. jun 2017 | 13:04

    Direktor KLS lige kaznio Zvezdu zato sto je sampion svake godine...

  • Sale

    13. jun 2017 | 13:07

    Treba savezu para nista cudno.

  • Звездa €^®®¥¥£©

    13. jun 2017 | 12:33

    Због гласног навијања иста казна као пропалима за недолазак на конференцију? Ускоро ће нас кажњавати што уопште навијамо, док ће се други бахатити, уколико се пре тога не угасе.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA