Partizan i Džikić se zvanično razišli!

Košarkaški klub Partizan objavio da je raskinuo saradnju sa trenerom

  • 12

Partizan će u sezonu 2017/18 ući sa novim trenerom. Ovog popodneva, Aleksandar Džikić i Partizan NIS su sporazumno raskinuli saradnju koja je trajala od januara 2016. godine.

>>> Ko bi mogao da bude novi trener Partizana? Ovih nekoliko stručnjaka imaju harizmu da vode crno-bele! (FOTO)

- Preuzevši klub u delikatnom trenutku, Džikić je u prvoj sezoni, za kratko vreme, uspeo da trgne ekipu i dovede je do petog mesta u ABA j.t.d. ligi kao i do finala Kupa Radivoja Koraća i domaće Superlige.

U tek završenoj sezoni, Džikić je vodio ekipu do druge faze FIBA Lige šampiona, polufinala ABA j.t.d. lige, polufinala Mozzart Superlige i finala nacionalnog kupa.

KK Partizan NIS se zahvaljuje treneru Džikiću na svemu što je učinio za klub i želi mu mnogo sreće u nastavku karijere. Humska 1 i dvorana "Aleksandar Nikolić", uvek će biti Džikićeva kuća - navodi se u saopštenju Partizana.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ☆☆☆

    13. jun 2017 | 17:04

    Džikić je napravio čudo ove sezone.Pokazao je da je dobar trener.Jer nije mala stvar sa ovako očajnim i bednim sastavom biti među 4 ekipe na Jadranu i među 4 ekipe u Srbiji.

  • bmx

    13. jun 2017 | 17:09

    Džile je cedio vodu iz kamena proteklih godonu I po... Džile srećno u novom klubu... Realno ova ekipa Partizana je za 6 ili 7 mrsto u aba ligi.. Vreme je da dođe ozbiljan presednik kluba I sve će doći na svoje mesto. PARTIZAN FOREVER! !!

  • Vlada

    13. jun 2017 | 16:54

    Njegov najbolji potez u zivotu .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA