≫ 

Lalatović misli na Čuku i u Poljskoj: Priznajem, nikada nisam bio u ovakvoj situaciji!

Trener Brđana prvi put nije sa svojom ekipom na početku priprema

  • 1

Šef stručnog štaba Čukaričkog Nenad Lalatović rekao je da ima veliko poverenje pre svega u svoje igrače, kao i u trenere koji vode ekipu u njegovom odsustvu.

On je naveo da se odsustvo neće loše reflektovati na tim sa Banovog Brda, jer će svakako imati dovoljno vremena po povratku iz Poljske da se sa njim pripreme za domaće prvenstvo.

>>> Čukarički krenuo u misiju povratka na vrh, pojačani bivšim reprezentativcem koji je igrao na SP!

>>> Ispovest Matijaševića o Zvezdinom pozivu za Lalata u 5 do 12 i planovima Čuke: Za titulu nam trebaju naša deca i 2.000 navijača!

- Naravno da volim da sam uz ekipu koju treniram i prvi put sam u situaciji da nisam bio na prozivci svojih igrača. Verujem da se moje odsustvo neće osetiti, jer domaće prvenstvo počinje 22. jula i ako mlada reprezentacija uđe u finale evropskog prvenstva odnosno ukoliko ostanemo do kraja u Poljskoj imaću još 23 dana da sa Čukaričkim sprovedem u delo svoje zamisli pred Superligu. Veći deo igrača je ostao na okupu i oni svi mene dobro znaju i šta ja hoću - rekao je Lalatović, koji kao selektor mlade reprezentacije Srbije boravi na pripremama pred Evropsko prventsvo u Poljskoj.

Šef je istakao da mnogo veruje igračima Čukaričkog jer zna kako su igrali tokom prolećnog dela minule sezone, kao i da veruje da će u narednoj biti još bolji.

- Ostavio sam raspored šta će svaki dan da se radi i kad imaju dva i kad imaju jedan trening. Imam ogromno poverenje u trenere Pavla Delibašića i Mihajla Jurasovića, a najveće poverenje u svoje igrače.

Foto: čukaričkifk Foto: čukaričkifk
Foto: čukaričkifk Foto: čukaričkifk
Foto: čukaričkifk Foto: čukaričkifk
Foto: čukaričkifk Foto: čukaričkifk
Foto: čukaričkifk Foto: čukaričkifk
Foto: čukaričkifk Foto: čukaričkifk
Foto: čukaričkifk Foto: čukaričkifk

Lalatović je rekao da su ambicije kluba da u narednoj sezoni bude u vrhu tabele i da nastupa na evropskom takmičenju, jer Čukarički to zaslužuje.

- Čuka je najstabilniji i najorganizovaniji klub u kom sam do sad radio. Nisam ni u jednom klubu ranije doživeo da plata ne kasni, a u Čukaričkom nema naikakvih kašnjenja i uvek kažem da srpski fudbal treba da čuva ljude kao što je gazda Čukaričkog Dragan Obradović.

Vezano za nove igrače, pojasnio je da se Crnomarković uključio na treninge sa ekipom pred kraj sezone i da se lepo uklopio, a da je Drinčić bio njegova želja.

- Dobio sam informaciju da je Drinčić slobodan igrač, inače sjajan fudbaler koji može mnogo da pomogne u brobi za vrh tabele. Biće još novih igrača, kao i odlazaka. Na pripremama želim 22 fudbalera i tri golmana i tako će biti i tokom sezone.

Upitan o pripremama u Poljskoj za evropsko prvenstvo koje traje od 16. do 30. juna Lalatović je rekao da protiču u odličnoj atmosferi i da sa nestrpljenjem očekuju prvu utakmicu.

- Na pripremama smo sproveli u delo sve što sam zamislio, u prejakoj smo grupi sa Portugalijom, Španijom i Makedonijom, a najbitnije je damo svoj maksimu na svakoj utakmici. Samo da igraju kako mogu i nadam se da ćemo proći.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Banovo brdo

    14. jun 2017 | 08:07

    Laloo ajmoo ako neko moze mozes ti.. samo hrabro Orlici

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA