Ona je monstrum! Majka Dražena Petrovića izvređala bivšu devojku sina zbog koje je poginuo

Nikada posle nesreće joj se nije javila da vidi kako je

  • 5

Biserka Petrović, majka tragično nastradalog hrvatskog i jugoslovenskog košarkaša Dražena Petrovića susrela se nedavno sa turskom košarkašicom Hilal Edebal koja je bila u kolima sa Draženom i njegovom devojkom Klarom Šalantzi.

Sa 18 je doneo timu titulu šampiona, davao po 50, 60 poena! Nisu verovali da neko kod nas može tako da igra košarku! (VIDEO)

Edabal je doživela teške povrede glave, bila je u komi i sada se ne seća uopšte da je bila u automobilu s Draženomu. Život joj je noćna mora i od toga dana više ništa nije isto.

S druge strane, devojka Dražena Klara Šalantzi se uspešno oporavila. Ona je i vozila taj auto, koji se zabio u kamion. Udala se za Olivera Birofa poznatog nemačkog fudbalera i sve bi to bilo u redu da je rekla ijednu riječ nakon nesreće. No, Nemica se 24 godine nije oglasila.

Printskrin: Youtube Printskrin: Youtube

- Ona je monstrum. Nije čak ni sa Hilal u kontaktu. Nije ju posećivala ni dok je bila bolesna iako su dugogodišnje prijateljice i igrale su košarku zajedno od malih nogu.

- Hilal je studirala u Americi i kada se vratila, Klara ju je pozvala da idu zajedno po Dražena na aerodrom u Frankfurt, nakon čega se i desila nesreća - rekla je Draženova mama.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • čarls bronson

    16. jun 2017 | 19:43

    Jedan trenutak okrene ili oduzme život. Šta bi bilo da se nisu dogovorile da sačekaju Dražena ? Uzeo bi taxi i sada bi ,možda, kao trener osvojio Evroligu.

  • Knjaz miloš

    16. jun 2017 | 19:16

    Tuga...... takav perspektivan vele majstor...... nepravda..

  • Prophet

    16. jun 2017 | 23:08

    Gospođa je svojim stavovima i predrasudama ubila sopstveno dete@Kada ode kod Svetog Petra videće i ko je i šta je @

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA