Potpuno utučen i na ivici suza: Radonjić je jedva izgovorio da više nije trener Zvezde! (VIDEO)

Nije bilo lako obuzdati se posle burne godine

  • 53

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić bio je prilično emotivan tokom konferencije za medije posle osvajanja titule u KLS.

Crnogorski stručnjak je bio utučen još pre meča, sve je navodilo na to da mu je ovo možda i poslednja utakmica, reagovao je utučeno i kada je podignut transparent "Novi ugovor za Deja", a posle pobede nad FMP-om je otvorio dušu.

>>>NISAM VIŠE TRENER ZVEZDE! Radonjić na ivici suza saopštio najbolniju moguću odluku!

>>>Čović se vanredno obratio navijačima tokom slavlja: Progovorio je i o šansama da Radonjić ostane!

>>>Delije su pokrenule vređanje Mačvana, ali je ovaj put Dženkins imao drugačiji odgovor! (VIDEO)

Večeras mi ističe ugovor i sa pravne stvari nisam više trener Zvezde. Pričali smo Nebojša Čović i ja o tome, ali razgovori nisu realni. Mnogo toga mora da se uradi da Zvezda ide napred, mnogo toga se izgradilo i nadam se da će se nastaviti u tom pravcu. Želja nije sporna, ali u ovim okolnostima nije realno da ostanem – rekao je Radonjić na konferenciji za medije, a ključne detalje konferencije možete pogledati od 5. minuta i 20. sekunde priloženog snimka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • GdK

    17. jun 2017 | 00:30

    ... .!. XXAAXXAA .!. izd'o vas je milogorac, umesto da cuti zarad potencijalnih 'pojacanja', ON sebi 'nabija cenu' i BEZIII .!. XXAAXXAA .!. Krenuse kola nizbrdo i ovog juceosnovanog KK FALSIFIKATA, uprkos guranju 'uz brdo' OGROMNE "STENE", sto rece coks .!. XXAAXXAA .!. POTOP, A SAMO 9 MESTO "OSVOJENOOO" .!. XXAAXXAA .!.

  • Marko V

    17. jun 2017 | 00:50

    Kapa dole Dejane!

  • Vlada

    17. jun 2017 | 09:33

    Dejane svaka cast. Tebi i tvojoj porodici zelim sve najbolje i ne osvrci se na komentare iskompleksiranih navijaca drugih klubova. Ziveli.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA