≫ 

Hoćete Donarumu? Milan predložio Realu neostvarivu razmenu igrača!

Sportski direktor Milana se posle muke sa golmanom i našalio sa šampionom Evrope

  • 5

Fudbalska tema broj jedan u Italiji i dalje je Đanluiđi Donaruma, koji je odbio da produži ugovor sa Milanom.

Sportski direktor kluba Masimilijano Mirabeli rekao je za "Korijere delo Sport" da je klub ponudio veoma dobru ponudu Donarumi, i da su u upravi uzrujani jer je on nije prihvatio.

- Hteli smo da od njega napravimo simbol Milana, i on je imao sve što je potrebno da to i bude. Trebalo je da dobije kapitensku traku i zarađivao bi neverovatan novac za svoje godine. Na ljudskom nivou, veoma smo uzrujani, posebno jer nam je uskraćena šansa da pregovaramo - rekao je Mirabeli, i demantovao da je bilo nesuglasica sa menadžerom igrača Minom Raiolom.

- Nije istina da je u četvrtak bilo tenzije sa Raiolom. Obe strane su razmotrile situaciju i nakon toga smo svi otišli svojim putem. Uzrujani smo, to je normalno, baš kao što su i naši navijači. I mogu reći, uz dužno poštovanje prema Điđiju i Raioli, da svako ima pravo da radi šta god hoće i šta misli da je najbolje - rekao je Mirabeli.

O pričama da je najkonkretniji Real Madrid sa ponudom za Donarumu, Mirabeli se našalio:

- Ako Kristijano Ronaldo želi da napusti Real Madrid, a oni žele Donraumu, onda smo spremni da razgovaramo sa predsednikom Florentinom Perezom - konstatovao je kroz smeh funkcioner, i onda objasnio:

- U ovom momentu se neće ništa dogoditi jer imamo naređenje uprave da ga ne prodajemo. On je veoma važan i nećemo ga prodati. Barem ne za sada.

Transferi, tračevi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Navijač

    17. jun 2017 | 14:19

    Šta se čude Italijani ,pa oni i ostali zapadno evropski klubovi godinama na taj način kradu igrače iz Srbije.

  • Ultima

    17. jun 2017 | 16:07

    Momku ce unistiti karijeru.Nije on kriv sto pola italijanskih klubova vode mafijasi pa oce da predje na normalno mjesto a i za vecu platu.

  • David

    19. jun 2017 | 15:09

    Momak ce sam sebe unistiti!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA