Galijani potvrdio da Milan želi Kaku

- Neke ljubavi nikada ne umiru, samo odu negde na dugo putovanje, pa vam se na kraju ipak vrate - objasnio je slikovito potpredsednik kluba šanse da se Brazilac vrati na "San Siro"

  • 0

Potpredsednik italijanskog Milana Adrijano Galijani najavio je mogućnost da se igrač madridskog Reala, Kaka, vrati u redove "rosonera".

- Neke ljubavi nikada ne umiru, samo odu negde na dugo putovanje, pa vam se na kraju ipak vrate - na slikovit način je Galijani opisao kakve su šanse da se transfer Kake realizuje.

Prema pisanju španskih medija, Real je spreman da proda brazilskog internacionalca koji juče nije bio ni u protokolu za prijateljsku utakmicu sa Ovijedom.

Kaka je u Real došao iz Milana 2009. godine za sumu od 65 miliona evra. Brazilac je sa "rosonerima" osvojio titulu prvaka Italije i Evrope. U madridskom klubu imao je manje sreće, pošto je tek prošle sezone stigao do titule sampiona Španije.

Možda će dolazak nekadašnjeg ljubimca navijača Milana ublažiti bes navijača zbog rasprodaje igrača na "San Siru", zbog čega su pristalice kluba pokazale ogorčenost simboličnom "sahranom" kluba.

U međuvremenu je u Milanu ipak ostao Pipo Inzagi, ali ne kao igrač.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA