Zvezdina titula se slavila i u SAD! Zastava duga 20 metara i verna vojska - ovo je najtvrđe jezgro "američkih" Delija (FOTO)

Treća uzastopna titula crveno-belih u KLS proslavljena je i "preko bare".

  • 37

Košarkaši Crvene zvezde obradovali su svoje navijače osvajanjem triple krune, kako u Srbiji, tako i van njenih granica.

Iako košarkaska liga Srbije ne donosi ništa osim prestiža, navijači crveno-belih iz savezne drzave Nju Džersi u SAD, pomno su pratili svoje kosarkaše do kraja sezone!

- Pratimo Zvezdu, ne samo kada igra Evroligu, već i kada igra protiv Spartaka, Vršca i drugih domaćih timova - priča za Telegraf Denis Bursać, verovatno najpoznatiji Zvezdaš iz Nju Džersija.

- Ponosni smo na sve što su momci ostvarili ove sezone, a verujemo da će se tako nastaviti i naredne. Kompletiraćemo sve trofeje, jer verujem da možemo da osvojimo Evroligu na fajnal-foru u Beogradu 2018 - priča Bursać.

Ovaj momak, koji je inače poreklom iz Knina, kaže da se u tom gradu jednostavno rodiš kao zvezdaš, a ljubav prema crveno-beloj boji nije ništa manja ni kada se živi daleko od domovine.

- Zvezda je Zvezda. Voli se svim srcem. U Nju Džersiju većina ljudi koje poznajem su zvezdaši. Pre dve godine smo se organizovali i napravili zastavu dugu 20 metara - priča Bursać i dodaje da će grupa Delija iz Patersona, predgrađa Nju Džersija doći organizovano na utakmice sledeće sezone:

- Ukoliko se plasiramo u grupnu fazu Lige Evrope ili na fajnal-for Evrolige, dolećemo u Beograd - zaključio je Bursać, koji kako kaže (i pokazuje), za sada, ima tri tetovaže Zvezde, a ljubav prema crveno-beloj boji preneo je i na sinove Dejana i Bojana, kao i ćerku Jovanu.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf
Foto: Telegraf Foto: Telegraf
Foto: Telegraf Foto: Telegraf
Foto: Telegraf Foto: Telegraf

(P.M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • GdK

    18. jun 2017 | 11:54

    .!. XXAAXXAA .!. Na zidu Maradona, ovi su fudbalski 'navijaci' ocigledno, samo, da li im je neko 'javio' da je FKP OSVAJAC DUPLE KRUNE u SRBIJI ili su preko noci postali PANTERRRI tj. NAVIJACI-FMP-ea .!. XXAAXXAA .!.

  • Vlada

    18. jun 2017 | 11:33

    Knindza

  • Srbin

    18. jun 2017 | 13:32

    Pozdrav za Delije iz Amerike

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA