Bulut najbolji igrač prvog dana turnira: Bolela su kolena posle njegovih driblinga! (VIDEO)

Bilo je najboljih poteza iz repertoara

  • 6

Kapiten basketaške reprezentacije Srbije Dušan Domović Bulut obeležio je prvi dan Svetskog kupa u Francuskoj.

On je proglašen za najboljeg igrača dana, pokazavši se u punom sjaju iako je na turnir došao rovit zbog povrede, koja ga je sprečila da učestvuje na čelendžeru u Hagu.

Protiv Egipta se samo zagrejao sa šest poena, a protiv Rusije je postigao čak 15, pa je i najefikasniji sa 21 poenom u dve utakmice.

Petorica igrača su na drugoj poziciji sa po 15 poena, nekoliko poteza je prilično efektno izgledalo u režiji najboljeg basketaša sveta, a zapažen je bio i Dejan Majstorović.

On je bio najzaslužniji za pobedu nad Egipćanima sa 17:15, ujedno je pokazao zavidnu formu na takmičenju u šutiranju trojki. Ostvario je rezultat dana uz Holanđanina Šelvisa sa šest trojki iz deset pokušaja, ali moraju da se sačekaju još rezultati drugog dana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Chess

    19. jun 2017 | 06:07

    Kosarka, i basket nije isto, velika je razlika.

  • draleRS

    18. jun 2017 | 21:20

    bulut je igrao pravu kosarku za dugu iz novog sada i nije bio nikakav igrac,otisao je u amatersku kosarku i sad se o njemu stalno pise

  • Nedeljko

    19. jun 2017 | 14:07

    Druze moj kad je igrao kosarku nije se ni pisalo o njemu! Zato covek igra basket i najbolji je trenutno na svetu to su ti dva razlicita sporta jako slicna a totalno razlicita! Zato ne komentarisi nesto sto nemas pojma!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA