Ronaldo potezom posle meča Portugala podgrejao sumnje da odlazi iz Reala! (VIDEO)

Nije u najboljem raspoloženju Kristijano posle poslednjih dešavanja

  • 14

Kristijano Ronaldo podigao je prašinu potezom posle remija Portugala i Meksika sa 2:2 na Kupu konfederacija.

On je izabran za igrača utakmice, imao je obavezu da po protokolu ode na konferenciju nakon meča, ali to nije uradio pod izgovorom da mora na fizioterapeutski tretman.

Odbio je da odgovori na pitanja novinara, samo se na kratko pojavio pred novinarima i rekao da "remi nije rezultat koji je želeo, naročito jer je primljen gol u poslednjem minutu utakmice".

Nije tajna da je Ronaldo nervozan jer je ljut na španske vlasti i da želi da ode jer se tereti za utaju poreza. Zato se kao opcija pominje Mančester junajted, ali šansu vreba i PSŽ iz prikrajka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Putin R.S

    18. jun 2017 | 22:04

    Ne moze on u drugom klubu da igra osim u Realu jer svi slusaju i igraju za njega, ali u drugom klubu nece biti tako. Ni on kao ni Mesi znaju da ne mogu igrati nigde drugde nego gde se trenutno nalaze.

  • Glory Man Utd.

    19. jun 2017 | 02:52

    Dodji kuci Roki, Manchester te ceka!!

  • Djeneral

    19. jun 2017 | 00:29

    Vidim da se svi strasno razumijete u fudbal. Ronaldo je igrao fudbal u Sportingu,Mančesteru,pa da li su ga i tamo svi slusali ili je on morao juriti i dokazivati se,trenirati kad svi ostali odu kuci.? I onda kad dođje njegovih 5 min dodju likovi kao vi i pocnu soliti pamet. Covjeka svi slusaju u Realu kao i u reprezentaciji jer je,pazi sad....ZASLUŽIO ,pravi vodja ekipe,to je ono sto svaki tim ima, ali vi znate samo za Ronalda i Mesija. Aj poz!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA