Na istom treningu srpski i španski rukometaši plus Šterbik!

Evropski vicešampioni protiv "crvene furije" u nedelju počinju takmičenje na Olimpijskim igrama

  • 0

Najbolji srpski rukometaši su od 12 do 14 sati odradili trening u Olimpijskom selu u Londonu, a u isto vreme na terenu pored njih vežbali su i Španci, prvi protivnici na Olimpijskom turniru 29. jula.

Selektori Veselin Vuković i Valero Rivera srdačno su se pozdravili, a sa nekadašnjim saigračima iz reprezentacije pozdravio se golman Arpad Šterbik, koji sada brani boje španskog tima.

Kako je preneo tehnički direktor srpske reprezentacije Vladica Spasojević, u Olimpijskom selu stvari polako dolaze na svoje mesto, mada je u paviljonu gde su smešteni i dalje problem nestašica vode u pojedinim sobama, rukometaši su dosta strpljivi i dobro raspoloženi.

BRITANCIMA SE UČINILO POJAČANO ZRAČENJE

Prema njegovim rečima, rukometaši su se prvi put suočili i sa bezbednosnim problemom, pošto se britanskim vojnicima učinilo da iz autobusa koji prevozi našu reprezentaciju dolazi "pojačano zračenje", pa je nakon 20 minuta čekanja stručnjak sa Gajger-Milerovim brojačem na kraju utvrdio da ipak nema ništa sumnjivo.

Današnjem treningu prisustovao je i stari saradnik stručnog štaba rukometne reprezentacije i omiljeni lik u celoj olimpijskoj misiji, psiholog Ljubica Bačanac. Za sutra je planiran kraći sastanak na kome bi ona dala neke smernice igračima i pomogla u boljoj psihološkoj pripremi pred prvu utakmicu.

Za večeras je zakazano dizanje srpske zastave i očekuje se da u Olimpijsko selo dođe naš najbolji teniser Novak Đoković.

(Tanjug)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA