NAFTAN SVI OTPISALI: Krneta i Maksimović vade fleke pred punom Marakanom (20.45)

Očekuje se velika poseta na premijeri Crvene zvezde pred svojim navijačima

  • 0

Nijedan navijač Crvene zvezde ne strahuje pred večerašnji revanš susret drugog kola kvalifikacija protiv beloruskog Naftana. Zašto? Zato što i mnogo jači rivali pred hukom Marakane teško da mogu da računaju na pozitivan ishod.

Loša epizoda u trajanju od 45 minuta drugog poluvremena sa severa Belorusije poslužio je za nauk svima u crveno–belom. U prvom meču pred navijačima u novoj sezone igrači žele da se iskidaju i opravdaju onaj optimizam koji Robert Prosinečki neguje uz ovu ekipu od početka priprema.

Razmišlja se o Omoniji, očekuje se goleada crveno–belih večeras, koji će zaigrati u novim dresovima koje je specijalno dizajnirao Leđe za beogradski klub.

MOTIV KRNETE I MAKSIMOVIĆA VEĆI OD BELORUSIJE

Cela ekipa ima motiv da grize od prvog minuta pred Delijama za koje se veruje da će biti isto kao sa prošlogodišnje premijere protiv Ventspilsa (oko 40.000).

Možda najviše dvojica štopera – Krneta i Maksimović. Prvopomenuti je zbog kikseva u Belorusiji doživeo kritike od najtvrđeg jezgra navijača u avionu i bez sumnje sa partnerom u poslednjoj liniji će pokušati dobrom igrom da obriše neslavnu epizodu od pre sedam dana.

O gostima šta reći? Dovoljan je podatak da su u Beograd stigli bez prvog trenera Kovaleviča(!?), koji ima obaveze sa olimpijskom reprezentacijom.

CRVENA ZVEZDA – NAFTAN 20.45

MARAKANA (45.000). SUDIJA: Said Njeimi (Francuska)

C. ZVEZDA (4-3-3): Bajković, Mikić, Maksimović, Krneta, Mladenović, Milivojević, Dimitrijević, Evandro, Lazović, Milunović, Kasalica.

NAFTAN (4-2-3-1): Dovgjala, Gorbačov, Berezovski, Naumov, Obrazov, Bukatkin, Zjulev, Truhov, Černih, Sorokin, Kovalenko.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA