≫ 

Partizan otvara nove terene na Kališu! (FOTO)

KK Partizan otvara nove terene u sredu, a nakon toga u subotu biće održan veliki rok koncert

  • 4

Košarkaški klub Partizan otvoriće u sredu 21. juna nove renovirane terene na Kalemegdanu, gde će se odmah nakon toga u subotu 26. juna održati Singidunum fest. Koncert rok muzike.

>>> Kamp Bogdana Bogdanovića za najveće talente regiona! (VIDEO)

Mesto na kojem se košarka igra od 1945. godine i na kojem su održane brojne manifestacije, takmičarke utakmice, humanitarni i revijalni basket turniri, nakon 1998. godine je pononovo obnovljeno i spremno čeka mlade košarkaše crno-belih. Ovoga puta u okviru akcije "100 terena za jednu igru" Partizan organizuje svečano otvaranje.

Na otvaranju će biti sadašnji i bivši igrači Partizana, Mihajlo Andrić, Uroš Luković i Petar Aranitović, gosti iznenađenja, kao i članovi omladinske škole crno-belih kojima

Inače odmah posle otvaranja u subotu će biti organizovan rok koncert. Na ovom festu će nastupati veliki broj grupa, a među njima i dve zvezdaške 357 i Direktori.

Grupa 357 je prepevala sve navijačke pesme sa Severa koje se danas puštaju na košarkaškim utakmicama, ali na nastupima ne sviraju te pesme dok Direktori vrlo često odsviraju i navijačke pesme Zvezde.

Osim njih nastupiće : Blaža i kljunovi, Elvis Džuniro Kurtović, NBG, The Bite, Blankito Kohones, Kontras, Električni organazm, Ritam nereda i Scordisci.

Printskrin: Facebook/Singidunum fest Printskrin: Facebook/Singidunum fest

Inače, ovog leta na partizanovim terenima biće održan i kamp crno-belih za najtalentovaniju decu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Жика Живац

    20. jun 2017 | 17:00

    A sta ce im?

  • 011

    20. jun 2017 | 15:01

    Iz Nemanjine se samo sipa u partizan.I predsednikov brat im je usao u KK, tek ocekujemo jos uz ova 2, barem 3 drzavna sponzora.

  • Sasa

    20. jun 2017 | 21:11

    Drzavni projekat bio i ostao

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA