Teodosić dobija novu NBA ponudu: Čikago spremio milionski ugovor za srpskog kapitena!

Kapiten srpske reprezentacije mogao bi da pojača koloniju srpskog stanovništva u Čikagu

  • 5

Miloš Teodosić će očigledno biti jedan o najtraženijih košarkaša na tržištu ovog leta, i to čak i u NBA ligi. Prema najnovijim informacijama, Čikago Bulsi razmatraju opciju da mu ponude višegodišnji ugovor, prema informacijama specijalizovanog košarkaškog portala Eurohoops.

Prema njihovim izvorima, NBA velikan želi da za pleja CSKA spremi ponudu mnogo veću od one od 12 miliona evra za tri godine, koju su mu ponudili Armejci.

"Eurohoops" navodi da je prva zvezda Bulsa, Džimi Batler zatražio trejd u Klivlend, a podseća d Čikaga umeo da pogodi kada su u pitanju košarkaši iz Jugoslavije – Toni Kukoč i sada Nikola Mirotić.

Mnogo toga može da se promeni u narednim danima, ali u ovom trenutku, kako navode, Bulsi su najozbiljniji kandidati za sledeću Teodosićevu destinaciju.

Kapiten ’Armejaca’ ove sezone je u Evroligi prosečno beležio 16,1 poen i 6,8 asistencija i 2,1 skokova u Evroligi, a 11,3 poena uz 6 proigravanja i 2,4 uhvaćene lopte u VTB ligi.

Teodosiću je posle osvajanje VTB lige sa CSKA ponuđen novi ugovor, ali on za ruske medje nije želeo da komentariše spekulacije o njegovoj budućnosti.

- Imali smo sjajnu sezonu, bilo je teško zbog novog formata Evrolige. Nažalost nismo osvojili EL, ali je bitna titula i u VTB ligi. Sada želim da odmorim i odlučim šta ću dalje u karijeri. Trenutno meditiram - rekao je Teodosić.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • supergnu

    21. jun 2017 | 07:19

    Brate ako ovo dospe do tebe poslusaj me . Ni lud u bullse. Pazi ovako. Ne pricam napamet. Volim ih bre skoro ko zvezdu. Gkedao sam pre 5- 6 godina vise od pola tekmi uzivo. Otkidali su samo tako sa D-Rose. Sad su se stvari promenile, doveli su retarda D Wade ne zna se ko pije ko placa. Miroticu se ne igra ostali bas ih briga generalno tim je u rasulu sa onim glupsonom od trenera koji ustvari i nije trener. Svaki napad je jedan na jedan pa ko prezivi. Trojka ti je predaleko na ulaz zaboravi i definitivno nemaju ni jednu play action. Pusti pare ako dodjes ovde dunuo si u .... mozes da se pozdravis sa basketom. Aj pozdrav iz Chicaga

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA