≫ 

Trener Denvera dolazi u Sombor, Jokić ga vodi u lov! Ovo znači samo jedno! (VIDEO)

Dolazak trenera Denvera u Sombor kod srpskog centra može da znači samo jedno

  • 13

Trener Denvera Majk Meloun dolazi u Sombor kako bi posetio Nikolu Jokića i njegovu porodicu i razgovarao sa Nikolom o njegovom letnjem programu.

Pitali su Đorđevića da li će Nikola biti na krajnjem spisku: Da li se ja zovem Jokić? (VIDEO)

Meloun je u intervjuu za Altitude sports 950 otkrio da će ga Nikola voditi u lov.

- Idem u Sombor, Nikolin rodni grad. Stižem tamo u subotu. Biću neko vreme u Srbiji, provešću ga sa Nikolom, njegovom braćom, ići ćemo u lov.

- Nikola ima svog konja, želi da ga vidim kako se trka. Ne mogu da dočekam da stignem u Sombor i provedem neko vreme sa njim i njegovom porodicom. Malo sam nervozan što se tiče lova, pošto osećam da ću ja biti onaj kojeg će loviti - istakao je Meloun.

Foto: Foto:

DENVER NE MOŽE DA ZABRANI JOKIĆU DA IGRA, ODLUKA JE SAMO NJEGOVA

Ovo znači samo jedno, a to je da Jokić neće igrati za reprezentaciju Srbije na Eurobasketu. Trener NBA tima ne dolazi za džabe kod svog igrača usled letnjeg odmora već da ga ubedi da je potrebnije da radi na sebi tokom leta.

- Kada se sezona završila, razgovarali smo nasamo, a potom sam se sastao sa njegovom braćom, pošto oni odlično paze na Nikolu. I oni žele da bude najbolji košarkaš koji bi mogao da bude. Ali, rekao sam Nikoli da tokom leta mora da radi na svom telu, mora da bude jači i da se izbori sa jačim igračima u NBA ligi.

- I ono što je još važnije, mora da kontroliše svoje emocije. Rekao sam mu: ‘Ti si beba, kada nije po tvome, praviš glup faul, pa tehničku grešku ili promašiš -, naglasio je Meloun.

Ovo jasno govori da će on ubediti Nikolu da treba da leto posveti sebi i svom telu. Inače, NBA klub nema pravo da bilo kom igraču zabrani da igra za reprezentaciju, može samo da da preporuku,  na igraču je da to shvati na pravi način.

Foto: Guliver/Pascal Le Segretain/Getty Images Foto: Guliver/Pascal Le Segretain/Getty Images

Pogledajte celu konferenciju Saše Đorđevića i spisak igrača za EP koji je istakao

- Svi igrači su u dobrom fizičkom stanju i ne vidim razlog da bilo ko propusti akciju reprezentacije - rekao je Đorđević

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srbija

    21. jun 2017 | 10:13

    Imamo dovoljno dobrih centara za evropsko prvenstvo, pustite momka da se pripremi za NBA i time ga imamo za narednih 10 godina još boljeg.

  • Kića

    21. jun 2017 | 11:13

    Ubistvo u lovu ne podleže krivičnom zakonu...

  • Aleksandra

    21. jun 2017 | 12:38

    On se od olimpijade i afirmisao i stekao to samopouzdanje... odigrao sjajnu sezonu...a sad nece da igra za Srbiju.... SRAMOTA

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA