Bonući zvanično optužen za nameštanje mečeva

Pored Bonućija, za nameštanje optužen i Andrea Masijelo, dok će Simone Pepe i Marko di Vajo odgovarati zato što su istrazi prećutali činjenice koje su znali u vezi sa nameštanjem

  • 0

Fudbalski savez Italije (FIGC) danas je zvanično optužio reprezentativca Azura i člana Juventusa Leonarda Bonućija za nameštanje utakmica.

U optužnici, koju su sastavili istražitelji FIGC, navodi se da je Bonući učestvovao u sumnjivim radnjama dok je igrao za Bari u sezoni 2009/2010.

Za nameštanje mečeva optužen je i Andrea Masijelo, koji je sada član Atalante iz Bergama. Masijelo je prošlog meseca priznao da je u sezoni 2010/2011. namerno postigao auto-gol u utakmici Bari - Leće (0:2).

Saigrač Bonućija iz Juventusa Simone Pepe odgovoraće za to što je istražnim organima odbio da dostavi svoja saznanja o nameštanju utakmica dok je igrao za Udineze od 2007. do 2010. godine.

Za istu stvar FIGC optužio je i nekadašnjeg reprezentativca Italije Marka di Vaja, koji trenutno igra u kanadskom Montrealu.

(Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA