≫ 

Partizan i Zvezda nemaju nikakvu budućnost! Istinite reči košarkaške legende koja će VAS sve probuditi iz sna!

Ne postoji volja i želja da se nešto uradi. Bavimo se trenutnim problemima, vizija ne postoji, jasan je proslavljeni srpski as

  • 13

Košarkaški klubovi Partizan i Crvena zvezda su u teškim situacijama, a sve izgleda da će im biti još fore, smatra proslavljeni košarkaški as Žarko Paspalj.

>>> Što ste navalili sa Zvezdom? Vučić uz osmeh počeo priču o fajnal foru u Beogradu (VIDEO)

On je u intervjuu za Sport klub govorio o situaciji u srpskoj košarci i našim najboljim klubovima koja je očajna i koja sve navijače treba da probudi iz sna da će biti bolje

- Partizan kao najtrofejniji klub i Zvezda koja je protekle dve, tri godine ostvarila zapažene rezultate nemaju nikakvu budućnost.

- To sam pričao i pre 11 godina. I šta se u međuvremenu promenilo? Ništa. Sada su svi kao nešto pametni. Ljudi, ne može sistem da se pravi na godinu, dve. Rešenje je u privatizaciji. Neko mora da se obaveže da vodi klub.

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

- Ovakav status kvo na niskom nivou nije održiv. Povremeno bljesne neka ekipa ili igrač i na tome se završi. Ne vidim da više od toga može da se postigne - ističe Paspalj i nastavlja:

- Ne postoji volja i želja da se nešto uradi. Bavimo se trenutnim problemima, vizija ne postoji. Košarkaška reprezentacija je odlična, a mi nemamo ligu, nemamo jednog mladog igrača za koga bismo mogli da kažemo: "Da, on je budućnost". Fudbal je nešto najgore što nam se dogodilo. Ne postoji nivo! Stara je ovo priča, ali kao da ih nije briga - rekao je Paspalj.

Opširniji intervju pročitajte na Sport klubu.

(Telegraf.rs/Izvor: Sport klub)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vuk1989

    21. jun 2017 | 15:12

    Nisi tako pričao dok vam je država bila bankomat. A sad kad se gasite, pametuješ!

  • Putin R.S

    21. jun 2017 | 12:58

    Privatizacija je jedini spas ovih giganata

  • Salone

    21. jun 2017 | 16:33

    Zvezda ima Radanova,Dobrica,Gudurica,Simanica i omladince nema za Zvezdu zime

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA