Bogdanović najavio kamp za najveće talente regiona! (FOTO)

U kampu će učestvovati 45 dečaka i deset devojčica rođenih 2002, 2003. i 2004.godine

  • 3

Reprezentativac Srbije, jedan od najboljih evropskih igrača  i aktuelni klupski prvak Evrope, Bogdan Bogdanović, predstavio je u Nike Shopu Bogdan Camp, koji će 26. i 27.juna 2017. godine okupiti najveće košarkaške talente regiona.

Najtalentovaniji mladi košarkaši imaće priliku da na terenima KK Partizan na Kalemegdanu pokažu šta su do sada naučili, da unaprede svoj kvalitet I pored velikog asa steknu i značajno iskustvo. U kampu će učestvovati 45 dečaka i deset devojčica rođenih 2002, 2003. i 2004.godine.

Foto: Promo Foto: Promo

- Treniranje po kampovima je bio jedan od najsrećnijih delova mog života i upravo zato sam se i odlučio na jedan ovakav poduhvat. Verujem da će ovaj kamp doprineti košarkaškom razvoju učesnika, pružiti im nova iskustva I pomoći im da izrastu u velike igrače. To je, uostalom, i cilj ovog kampa – izjavio je Bogdan Bogdanović uoči početka Bogdan Camp-a, dodavši:

Kamp ima i svoju edukativnu dimenziju, a to je da polaznike nauči  i sve drugo što je svojstveno profesionalnom košarkašu: poštovanje rivala, saigrača i trenera, kako se voli zemlja, kako se komunicira sa medijima, kako stavom van terena pokazati da nije teško nositi breme velike zvezde.

Foto: Promo Foto: Promo

Direktor kampa Mirodrag Radović naveo je kako je jedini uslov za učestvovanje na kampu entuzijazam za košarku:

- Kamp je bila Bogdanova ideja, a osim znanja, treba da deci pruži i ono što im uvek fali prilikom treniranja, a to su patike i oprema. Kamp je potpuno besplatan i jedini preduslov za učestvovanje je dobra volja i želja za učenjem. Iako je ovo prvi Bogdan Camp, plan je da nastavimo da ga organizujemo i u budućnosti - izjavio je Miodrag Radović.

Koordinator kampa je Milan Josić, a pored njega u radu sa mladim košarkašima učestvovaće još osam trenera, medju kojima će biti I prvi trener Bogdana Bogdanovića – Vladimir Zorić. Aktuelni i bivši košarkaški asovi, poznati treneri i ličnosti iz javnog života biće gosti kampa – oni će svojim prisustvom dati dodatni podstrek mladim igračima od kojih ćemo neke već za tri-četiri godine gledati kako osvajaju parkete širom regiona i Evrope.

Foto: Promo Foto: Promo

Jedan od partnera kampa, kompanija Nike, pružiće mogućnost učesnicima da na treninzima testiraju najnoviju Nike Hyperdunk patiku.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zvezdasica

    21. jun 2017 | 18:55

    Bravo Bogdane!

  • Mirosava Blagovcanin

    22. jun 2017 | 08:19

    Postovani, Moli vas recite mi postoji li mogucnos da se prijave djeca iz Republike Srpske? Moj sin Blagovcanin Viktor je 2004 godiste,zivimo u Bijeljini i kosarku trenira 6 godina to mu je najveca ljubav u zivotu i zeli da postane veliki kosarkas. Hvala, pozdrav

  • Bojan pfc

    21. jun 2017 | 20:39

    Svaka ti čast, tako mlad a već velik čovek... mogu da nas zabrane samo na portalu!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA