Tajno snimljeni govor koji je odveo Parmu u Seriju B ledi krv u žilama! (VIDEO)

Emocije ne manjkaju kada je Parma u pitanju

  • 0

Fudbaleri Parme vratili su se u Seriju B posle velike borbe u trećem rangu, a posle podviga je isplivao moćan monolog.

Klub je završio na drugom mesu iza Venecije koju vodi Pipo Inzagi, usledilo je doigravanje gde je Parma preko Pjaćence, Lukezea, Pordenonea i Alesandrije došla do druge lige, odakle će probati da se vrati tamo gde joj je mesto.

Posebno je sve bilo dirljivo za 39-godišnjeg kapitena Alesandra Lukarelija, koji je posle ovog uspeha otišao u penziju. Uoči utakmice sa Alesandrijom u finalu plej-ofa, Lukareli je probudio ratnički duh u ekipi govorom.

- Odštampao sam ovu sliku. Znate li koja je? Ona od sinoć. Na ovoj slici se nalazi sve ono što nas predstavlja. Patnja! Strah! Požrtvovanost! Na slici je sve ono što nas je dovelo u ovo finale. Serija B je tamo na terenu, 90 minuta gde moramo dati sve od sebe. Svu energiju i svu snagu!

- Sve ono što nam je ostalo moramo dati danas, a gde ne možemo nogama, moramo ići srcem. Zato što mi to zaslužujemo i zato što smo prava ekipa Jeli smo g*vna cele godine kako bi stigli ovde. A sada im moramo promeniti mišljenje. I poslednja stvar... Ne znam hoću li više imati priliku da pokušam opet, tako da mi morate učiniti uslugu - morate me odvesti u Seriju B - monolog je prekaljenog talijanskog stopera.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA