≫ 

Novi poraz Partizana, opet sa nulom!

Crno-beli, posle Zete, izgubili i od lučanske Mladosti na pripremema - 0:1!

  • 29
FK Partizan, pocetak priprema za sezonu 2017 - 2018, Saša Ilić Foto: Marko Todorović

Neće, pa neće.

Ni u drugoj proveri na priprema koje sprovode na Zlatiboru fudbaleri Partizana nisu uspeli ni da pobede, ali ni da postignu gol, što im se desilo i protiv crnogorske Zete u prvoj utakmici pod vođstvom novog trenera Miroslava Đukića.

Crno-beli su u Lučanima poraženi od superligaša i ovosezonskog predstavnika Srbije u Evropi, Mladosti, rezultatom 1:0.

>>> Leonardo se igra sa nervima Grobara, odložio je dolazak u Beograd (VIDEO)

Bilo je to još jedno bledo izdanje prvaka Srbije koji je igrao sa dve različite postave po poluvremenima, ali nijedna nije ispunila očekivanja barem kada je reč o efikasnosti i igri u polju protivnika.

Jedini gol u Lučanima po tropskom vremenu (sudija slao na pauze da se igrači osveže) postigao je Ivan Marković iz penala početkom drugog poluvremena, pošto je golman Marko Jovičić srušio Obijoru Oditu.

Foto: Tanjug/Ap Foto: Tanjug/Ap

U nastavku, Partizan je pokušavao na sve načine da dođe do remija, ali je odbrana Mladosti na čelu sa odličnim golmanom odbila sve pokušaje crno-belih, a bilo ih je nekoliko.

Na drugoj strani, Mladost je najbolju priliku da duplira vođstvo imala u finišu kada je ofanzivac domaćih, u kontri, pogodio prečku.

Za Partizan su u prvom poluvremenu igrali: N. Stevanović - Vulićević, Ostojić, Ćirković, Miletić, Jevtović, Everton, Mihajlović, Đuričković, Pantić, Tavamba.

U drugom delu igre na terenu su bili: Jovičić, Radin, Bošnjak, Marković, Subić, Marjanović, Nišić, A. Stevanović, Kokir, Saša Ilić, Jovanović.

Ovom utakmicom Partizan je završio prvu fazu priprema, sledi povratak u Beograd, a onda, u nedelju, odlazak u Sloveniju gde će crno-beli imati dve daleko ozbiljnije provere sa Kopenhagenom i moskovskim CSKA.

Ekipi bi u Sloveniji trebalo da se priključi najbolji igrač Leonardo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mikser

    22. jun 2017 | 14:37

    Slušaj ove hejtere odmah molim te, u pravu je onaj Ilijev čovek, kad kaze da su pojedini navijači Partizana sramota za klub... Stvarno ste bre neverne Tome, osuđujete Djukica, stručni štab i igrače zbog sezone koja jos nije ni počela, kako vas nije sramota? Ajde da damo ovom treneru i ovim momcima koji ginu za klub bar malo poverenja i pokažemo im da smo uz njih a ne da kukate i terate ih pod mac nakon utakmica u početnoj fazi priprema dok jos igrači ni noge ne osecaju i gde rezultat uopste nije u prvom planu... Isti ovi koji sad pljuju ce kad udjemo ove godine u LŠ ili LE da kažu kako su oni znali i vjerovali od samog početka u to. Sram vas bilo!

  • GP

    22. jun 2017 | 12:58

    Ovo mi se ni malo ne svidja. Igraju isto kao prosle godine pred Zaglebje. Nimalo nije dobro, a nije ni Djukic za Partizan. Nikolic je zanjega, i ne samo za njega, pojam!

  • zoran

    22. jun 2017 | 16:25

    To moze samo u Srbiji .Moci se znoje a mnogo su manje placeni od Leonarda a on uziva na odmoru. Zar nisu svi isti i ravnopravni. Do god su takve stvari moguće nema tu ni pravde ni fudbala jos dobija povisice. Neka neko u Nemackoj ligi ili Španskoj ne dođje na pocetak priprema (izuzetak su igrači koji su bili sa reprezentacijom pa nisu imali dmor)pa bio onLevandovski ili Ronaldo sledile bi drasticne kazne. Zato naši klubovi i gube od svih i svakoga nema tu ni P od profesionalizma.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA