NEVEROVATNO! Partizan neće imati novi dres naredne sezone, a optužuju navijače za to! (VIDEO)

Željko Pantić izneo podatke o prodatim dresovima, zbog kojih je crno-belima pala reputacija kod proizvođača

  • 35

Neverovatan podatak izneo je voditelj Partizan TV-a, Željko Pantić, u najnovijoj emisiji Partizanovog vesnika. Naime, crno-beli naredne sezone neće menjati dres, već će igrati u identičnom kao i prethodne sezone, što je zaista redak slučaj i u Srbiji, a tek da ne pričamo o Evropi, gde je prodaja dresova jedan od najvećih izvora prihoda za klub.

>>> Oglasio se Leonardo, a njegove reči umiriće navijače, jer govore da ga pare i bogati ugovori ne zanimaju! (FOTO)

Ipak, u Srbiji je očigledno nešto drugačija navika navijača, kada je u pitanju kupovina dresova, a Pantić je otkrio da je svega 3.000 dresova prodato u toku prethodne godine i da zbog toga Partizan nema dobru reputaciju kod proizvođača, te će i naredne sezone igrati u istoj garnituri.

Dobiće novu rezervnu garnituru, koja će takođe biti bele boje, dok treća garnitura, za koju mnogi Grobari traže da bude bordo-plava, u nekadašnjim bojama kluba, ostaje pusti san navijača Partizana.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- Veliki broj navijača zahtevao je da Partizan ima bordo-plave dresove, a na kraju brojke su neumoljive. Partizan je po postojećem ugovoru sa Najkijem prodao, ako dođemo do 3.000 dresova biće dobro, a za decu 1.500.  Ono što je sporno, to je koncepcijski problem kod navijača Partizana, kojima se dresovi sviđaju ili ne sviđaju, a gospođa koja je u crno-belom butiku kaže da je to uvek ista brojka, bez obzira na uspehe u Evropi i titule.

Printskrin: Youtube/Danas Conference Center Printskrin: Youtube/Danas Conference Center

- Kakav status može da ima klub koji proda dresova koliko neki osrednji klub u Premijer ligi proda dnevno? Koliko smo mi kao navijači svesni da finansijski treba da pomažemo Partizan kupovinom dresova i ostalih artikala iz crno-belog butika? Živo me zanima koliko bi navijača Partizana, koji traže taj bordo-plavi dres, koliko njih bi ga zaista i kupilo.

- Mi ćemo, koliko razumem, u ovoj drugoj sezoni imati novi rezervni dres, koji će biti beli i jedan od najlepših, a ovaj osnovni dres će ostati isti. On ostaje, i prosto nemamo treću garnituru zbog ovih brojki koje sam izneo - zaključio je Željko Pantić.

Pogledajte njegovo izlaganje od 2.00 do 7.00:

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Leverkuzen

    23. jun 2017 | 09:18

    Ne prodajete dresove jer su za srpski standart preskupe. I da biste u onlajn butik ubacili opciju da kupci mogu da izaberu koji ime stoji na dresu vise biste prodali barem u diasporu.

  • Vlada

    23. jun 2017 | 09:20

    Zapitajte se zasto prodate samo toliko dresova .Da su cene normalne bila bi i veca prodaja .

  • Hiks

    23. jun 2017 | 09:18

    Pa normalno,kad su dresevi sest hiljada.Covek koji ima primanja 200-300 evra krpi kraj s krajem,jos da kupi novi dres?Eventualno nadje neki stari za hiljadu,dve i to je to.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA