≫ 

Zvezda slaba u poslednjoj proveri pred kvalifikacije! Nikola Peković gledao meč protiv Rudara!

Zvezda odigrala bez golova sa Rudarom iz Pljevalja

  • 16

Fudbaleri Crvene zvezde odigrali su u petak poslednju kontrolnu utakmicu  a pripremama na Zlatiboru. Ovo je poslednji meč pred duel kvalifikacija za Ligu Evrope sa ekipom Florijane u četvrtak 29. juna.

 

>>> Zašto srpski klub više ne može da proda dres svom navijaču?

 

Međutim sudeći po rezultatu 0:0 Zvezda nije napravila baš dobru uvertiru za ovaj meč. Ovo je bila generalna proba pred duel kvalifikacija, mada će u Beogradu odigrati jedan zatvoreni duel.

 

Crveno-beli nisu blistali pred početak evropske premijere i prvi duel protiv malteške Florijane u četvrtak, a najbliži golu bili su u finišu meča kada je mladi Vanja Vučićević promašio dva zicera.

 

Debitant Rikardinjo nije bio previše zapažen protiv tima koji se branio sa devetoricom, ali trenera Vladana Milojevića može da raduje dobra igra odbrane, posebno štopera Vujadina Savića.

 

Utakmici je prisustvovao dosadašnji predsednik KK Partizan Nikola Peković, koji se spominje da bi mogao da preuzme čelo FK Rudar.

 

Milojević je izveo ozbiljnu ekipu, sa kojom će verovatno napasti Maltežane: Stanković, Stojković (od 70' Gobeljić), Savić, Frimpong (od 70' Milijaš), Anđelković (od 70' Milošević), Donald (od 57' Račić), Le Talek, Srnić, Ruiz (od 46' Adžić), Rikardinjo (od 70' Vučićević), Boaći (od 70' Pavkov);

 

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mile

    23. jun 2017 | 20:06

    TERZICU odlazi !!! definitivno i hitno ! ne zna sa dovede trenera,ne zna da napravi tim,ne zna sa dovede kvalitetna inostrana pojacanja posebno u manevru ! Terzicu odlazi povedi celu tvoju svitu sa sobom i u OFK -a jer covek takve igrace dovodi da nisu ni za OFK -a Beograd !

  • Deba

    23. jun 2017 | 20:13

    Djurovski za ovog izmislio fudbal

  • sever

    23. jun 2017 | 21:44

    Tugo moja, Le Talek, Milijas, Ruiz, Srnic. Ovaj jos gori od laznog Grofa.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA