Partizan će imati dvojicu igrača istog imena i prezimena!

Crno-beli pronašli štopera u Belgiji

  • 3

Partizanova potraga za centralnim defanzivcem se, izgleda, bliži kraju.

Od nekolicine kandidata isplivalo je novo ime koje će i biti Đukićeva opcija u poslednjoj liniji u nastupajućoj sezoni.

U pitanju je, kako prenose Večernje novosti, bivši štoper Vojvodine istog imena i prezimena kao i aktuelni levi bek Partizana Nemanja Miletić (na slici iza Nemanje Mihajlovića).

Mala komplikacija za realizaciju transfera je činjenica da je Miletić vezan ugovorom sa belgijskim Vesterlom, pa mora da plati određeno obeštećenje za "slobodu" igrača, što je sada zadatak uprave na čelu sa predsednikom Vučelićem i direktorom Milošem Vazurom.

Ono što je za klub iz Humske najvažnije je da su pregovori sa bivšim igračem kraljevačke Sloge, Borca i Vojvodine u završnoj fazi i da bi on trebalo da se priključi novim saigračima na drugom delu priprema u Sloveniji gde crno-bele očekuje brušenje forme i dva jaka prijateljska duela protiv Kopenhagena i moskovskog CSKA.

Miletićeva primarna pozicija je desni štoper, ali po potrebi može igrati i desnog beka što je igrao s vremena na vreme i kod bivšeg trenera Voše Nenada Lalatovića.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Delije bgd

    24. jun 2017 | 18:19

    A sto mi ne dovedosmo Miletica nego se pecamo na glodare.Kojeg god su spomenuli da dolazi kod njih Terza brze bolje bez da pita kakav je kupuje.Miletica nijednom spopenuli nisu a dovedose ga.Inace odlican fudbaler.

  • King

    24. jun 2017 | 19:56

    Odlican stoper! Gledao sam ga dok je igrao za Slogu iz Kraljeva odlican u skok igri,brz i jak u duelu.Pun pogodak.Srecno Nemanja i da zaigras u LŠ !

  • Zoka

    24. jun 2017 | 21:15

    Nikakav igrac rupa

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA