Hrvat najavio pakao srpskim rukometašima u Splitu: Biće vam kao nama u Areni 2012! (VIDEO)

Evropsko prvenstvo u Hrvatskoj biće održano od 12. do 28. januara naredne godine

  • 17
Foto: Guliver/Lars Baron/Getty Images Foto: Guliver/Lars Baron/Getty Images

Marko Kopljar, iskusni hrvatski rukometaš, prisetio se polufinala Evropskog prvenstva u Beogradu 2012. godine, kada je Srbija savladala "kockaste" 26:22.

Za nacionalni tim nasupio je 137 puta, ali je Kopljar izdvojio baš taj meč iz beogradske Arene.

- Polufinale EP-a 2012. protiv Srbije u Beogradu! Kako je to izgledalo? Zanimljivo, jako zanimljivo... Zapravo, rekao bih da je to možda i najzanimljivija utakmica u mom životu - rekao je Kopljar, a portal "24sata.hr" ističe da je to uradio sa kiselim smeškom.

U tekstu se dodaje da je mislio da su "tenzije - neko bi rekao i mržnja - mogli da se osete u vazduhu". Podseća se na i na uvrede i lasere sa tribina, kao i flaša koja je poletela ka tadašnjem selektoru Hrvarta Goluži, ali je zamalo izbila oko našem reprezentativcu Žarku Šešumu.

- Atmosfera je nama tad bila predivna, verujem da će ovoga puta biti predivna njima - rekao je srpski reprezentativac Rastko Stojković, svestan što Srbiju čeka u Splitu, gde će biti u grupi sa domaćinom Hrvatskom u grupnoj fazi Evropskog prvenstva.

Kopljar je saglasan sa tim.

- Da, to je možda dobra paralela, atmosfera u Beogradu i ono što nas čeka u Splitu... Treba videti u kakvom će Srbija sastavu doći, ali bez obzira na to, biće zanimljivo. Naši mečevi nikad nisu obični i jednostavni - kazao je Kopljar, i dodao:

- Ma na svakoj utakmici će atmosfera biti sjajna, ne samo protiv Srbije. Još pamtimo kakvo je navijanje bilo 2009, verujem da će tako biti i ovog puta.

Evropsko prvenstvo u Hrvatskoj biće održano od 12. do 28. januara naredne godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lik

    25. jun 2017 | 18:20

    Možda kad nađete halu koja prima koliko može arena....ahhaahahhahahh

  • Milan

    25. jun 2017 | 17:02

    Smesni ste i glupo je da se poredite sa nama!

  • Gruzanin

    25. jun 2017 | 18:35

    Otprilike 1987, u prolece, Maksimir, Partizan - Dinamo, vode oni u prvom poluvremenu 2:0, a mi smo im objasnili sta je navijanje, na njihovim terenu, i na nraju 2:4 za nas, za Partizan. Kljucna rec koja ih je dovodila do ludila je bila : " KAZALISTE "! Tako i svaki put, Srbi igrajte do zadnje stotinke, ss trojkom ili golom u tom trenu. Jel davno je rekao stovani hrvatski voditelj " to samo Srbi mogu "! PS uzivam da slusam hrvatske komentarore kad ih deljemo, to je tako divno kao Alan Ford na hrvatskom, kuzite?!?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA