≫ 

Zvezda predstavila tri garniture dresova, a treći dosad nije viđen (FOTO) (VIDEO)

Crveno-beli na Marakani predstavili novu opremu koju će nositi u sezoni 2017/18

  • 19

Crvena zvezda je predstavila nove dresove za sezonu 2017/18, u kojoj će nositi opremu Makrona, sa kojim je potpisan ugovor na 5 godina. Prestavnik italijanske firme direktor, Martineli je poručio da je ponsan na saradnju sa, kako je rekao, najvećim klubom na Balkanu, a zadovoljstvo su izrazili i predsednik Zvezde Svetozar Mijailović, kao i direktor marketinga crveno-belih Goran Broćić.

Zvezda će imati tri garniture dresova, klasični crveno-beli, teget i beli.

- Ponosni smo na saradnju sa Makronom, Zvezda će imati 10% zarade na inostranom, a 25% na domaćem tržištu. Makron je na našem tržištu kroz Crvenu zvezdu zauzeo značajan položaj, zbog statusa koji Zvezda ima u Srbiji - poručio je Mijailović.

- Mi smo ponosni što je Zvezda postala jedan od naših partnera, to je jedan od najvećih timova u Evropi. Mi imamo preko 50 timova širom Evrope, u Italiji su to Lacio i Kaljari, u Francuskoj Nica, u Engleskoj Kristal Palas... Ono što je bitno da se dres pravi isključivo za Zvezdu, ne po nekom unapred određenom šablonu, a dogovorili smo se da u dizajnu učestvuju i navijači.

- Nema potrebe da trenutno dogovaramo dalje saradnje u regionu, jer smo potpisali ugovor sa najvećim klubom na Balkanu - poručio je prestavnik Makrona Martineli.

Printskrin: Facebook.com/crvenazvezdafk Printskrin: Facebook.com/crvenazvezdafk

Ugovor je na 5 godina, postoje bonusi za ulazak u Evropu, ali Martineli, zbog politike kuće nije hteo da priča od detaljima ugovora.

Direktor Zvezdinog marketinga je nije rekao koliko će iznositi cena dresa, a to će biti poznato u toku dana nakon sastanka sa prestavnicima Makrona.

- Ugovor je drastično veći i bonusi su po tri osnova, kompletna oprema za sve kategorije od omladinske škole, zatim bonusi za uspehe kluba, kao i prihodi od same prodaje dresova. Takođe smo se dogovorili da navijači učestvuju u dizajnu dresa.

- Cena dresova u maloprodaji je oko 80 evra, biće sigurno jeftinije, ali koliki će definitivno iznos biti odredićemo na sastanku koji je danas sa predstavnicima Makrona. Ne možemo za naše tržište da odredimo toliku cenu, ali realna cena Makronovih dresova je 80 evra, a ona će svakako biti niža za Srbiju - poručio je Goran Broćić.

Printskrin: Facebook.com/crvenazvezdafk Printskrin: Facebook.com/crvenazvezdafk

Pogledajte i video promocije:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boki

    26. jun 2017 | 14:39

    Moze 80 evra ali za sva tri dresa

  • A2

    26. jun 2017 | 16:44

    Osamdeset evra (80 €) dres - i onda se pitaju, zašto je mala prodaja.

  • VOZD

    26. jun 2017 | 17:42

    Odlican posao napravio Macron, 20 godina nisu videli evropu a nece jos 20!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA