Lalatović i Ožegović se umalo potukli na Evropskom prvenstvu!

Previše je nervoze bilo zbog eliminacije

  • 17

Na Evropskom prvenstvu za mlade malo je nedostajalo da dođe do fizičkog obračuna selektora Nenada Lalatovića i fudbalera Ognjena Ožegovića.

Ožegović je zamerio selektoru što ga nije ubacio u igru protiv Španije (0:1), što je razbesnelo Lalatovića, sa kojim sarađuje i u Čukaričkom.

Igrač je bio ljut jer se zagrevao 40 minuta bez prilike da oseti teren, prenosi Informer detalje skandala.

Svi su bili naelektrisani zbog eliminacije, Srbija je šansu za prolaz ispustila definitivno već protiv Makedonije (2:2), pa je došo do unošenja u lice.

Sa timom je u Poljskoj bio i tim menadžer Vladimir Matijašević, koji je potvrdio da je došlo do sukoba, što  nije negirao ni Ožegović.

- Sve što se desilo sad je zaboravljeno. U tom trenutku su bile vruće glave, izgubili smo utakmicu, ja sam bio nezadovoljan što nisam malo više igrao, što nisam imao šansu da više pomognem saigračima. Ipak, ne bih rekao da je to incident, sve se to dešava kad se gubi. Sad je sve u redu, imamo normalan odnos. On je meni trener u Čukaričkom i poštujem ga - poručio je Ožegović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • anonimus

    28. jun 2017 | 09:12

    Pa kad je lalatovic bitanga.. Kod drugog trenera ovaj igrac bi zaboravio na reprezentaciju

  • Realno

    28. jun 2017 | 09:55

    Ozegovic da snosi posledice zbog ponasanja, a Tralalatovic vise nikada da ne vodi ni jednu selekciju. Pa ljudi moji na EP mi posaljemo priucenog pocetnika, kod toliko iskusnih i dobrih trenera koje imamo. Jako neozbiljno!

  • Sever

    28. jun 2017 | 08:52

    Balkanski mentalitet. Igrac napada na selektora zbog toga sto nije usao u igru. Mozes imati svetski talenat i igrati u mnogim klubovima, ali ono sto si poneo iz kuce (kultura, vaspitanje, ljudstvo...) pratice te celi zivot.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA