KOMIČNO OTVARANJE OI: Kraljica čačkala nokte, Nemac salutirao naci pozdravom! (VIDEO)

London nije zasenio Peking u majstorstvu, ali jeste u količini gluposti na otvaranju. Srpski komentatori prepirali se u kabinama tokom prenosa, Aca Informacija molio Mijaljevića da ga pusti da završi barem jednu rečenicu

  • 3

Nisu se bogzna kako snašli Britanci u kreiranju spektakla za čarobnu sportsku noć zvanu otvaranje Olimpijskih igara, a već je počela da se diže prašina posle svečane ceremonije.

Pre svega, zbog naci salutiranja jednog nemačkog funkcionera s tribina "Vemblija" u trenucima kada su nemački sportisti izašli da prodefiluju stadionom!

Stalno se potencira to da Nemci pokušavaju da zaborave ono šta su radili tokom Drugog svetskog rata, a onda 27. jula 2012. godine - bum! Prst u oko milijardama ljudi koji su preko TV gledali direktan prenos iz Londona. Gospodin, ostao u 1941. ili u nekoj drugoj godini, osmelio se da svoje zemljake pozdravi onako kako su Hitlera svojevremeno pozdravljale pristalice Trećeg rajha.

Slučajno? Teško, za onakvo gestikuliranje ne može se reći ni da vam se ruka omakla. Supruga britanskog princa Čarlsa Kamila Parker Bouls bila je u najmanju ruku zauđena onim što je videla.

MIJALJEVIĆ VS. STOJANOVIĆ

Idemo dalje... Srbija.

Komično, kao i uvek. Ovoga puta glavne uloge ne pripadaju političarima već dvojici novinara.

Ono što je u "diskretnoj raspravi" Vladimira Mijaljevića i Aleksandra Stojanovića moglo da se čuje nije verovatno ni peti deo onoga što je moglo da se vidi na licu mesta. Nismo imali tu sreću, ali su uši tokom prenosa radile.

Situacija kada Stojanović u jednom trenutku rezignirano kaže svom kolegi: "Dobro, hoćeš li me pustiti da završim jednu rečenicu", i to u trenutku kada je nabrajao ko sve od naših sportista u subotu izlazi na borilišta, danas je predmet sprdnje u Srbiji.

Dijalog je do ključne rečenice išao tako da je pun minut Mijaljević dopunjavao Stojanovića informacijama oko satnice i rasporeda naših takmičara u Londonu, pa je ispalo kao da popularni Aca Stop (u narodu od milošte prozvan "Informacija") ne zna ništa?!

Morao je da odreaguje, nakon čega je usledila petominutna pauza. Dvojica komentatora RTS uspešno su završila prenos... Bez tuče, nadamo se.

U HRVATSKOJ SPRDNJA NA RAČUN BRITANKI

Na forumima u komšijskoj Hrvatskoj od jutros se po forumima pominje prenos koji su radila dvojica komentatora - Drago Ćosić i Mićo Dušanović. Segment otvaranja Igara kada se predstavlja prosečna britanska porodica izazvao je zanimljivu diskusiju dvojice voditelja.

Ćosić: "I tako danas, roditelji provode subotu u kući, deca za "plejstejšnom", a ćerka... Ona pronalazi druge načine za pronalaženje zadovoljstva" (scena kada se doteruje i sprema za izlazak mlada Britanka).

Dušanović: "Ti si bar stručnjak za to?!"

BAKA ČISTILA NOKTE, PA JOJ SE PRISPAVALO

Šou je začinila kraljica Elizabeta II, koja je sve vreme ceremonije otvaranja delovala nezainteresovano. Britanskim kolegama posebno je upalo u oči to što njihovi sportisti od kraljice nisu dobili ni aplauza! Uglavnom je bila narogušena, a ubrzo je kamerom uhvaćena kako čisti nokte?!

Na kraju je zvanično otvorila Olimpijske igre, ali joj se po faci videlo da jedva čeka da vidi krevet!

MALO I O NJIMA

Amerikanci su, kao i uvek, među glavnim zvezdama Olimpijskih igara. Ovoga puta izlazak Felpsa, Lebrona Džejmsa i ostalih privukao je pažnju zbog kapi koje su izuzetno podsetile na ratničke. Da li zbog prisustva sirijskih sportista na istom stadionu, ostaće enigma...

(S. Milošević)

 

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • pero

    28. jul 2012 | 12:28

    slika gdje stari pozdravlja je okrenuta, kao u ogledalu, stari pozdravlja s lijevom rukom moji novinari

  • pele

    28. jul 2012 | 12:59

    Kraljica je cula da je tu Toma grobar,a posto je u,izvesnim godinama,terala je tako crne misli

  • Novak

    28. jul 2012 | 17:34

    Bako Bako.....iskopaće tebe bili..ja ti kažem...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA