Princ Rima postaje samuraj?: Japanci poslali ''bezobraznu'' ponudu za Totija!

Tokio Verdi se nada da će uspeti da privoli jednog od najboljih fudbalera u poslednjih 20 godina da pređe u njihove redove

  • 1
FK Roma, Frančesko Toti Foto: AP/Tanjug

Jedan od najboljih fudbalera sveta u protekle dve decenije Frančesko Toti mogao bi u 40. godini da zaigra u Japanu, u drugoligaškom timu Tokio Verdi, ali za platu od tri miliona evra godišnje, javljaju italijanski mediji.

- Znamo da će biti teško, ali proučavamo razne opcije i procene naših sponzora, kako da pronađemo novac za Totija. Igrač želi da dođe kod nas - saopštili su iz Tokija putem portparola.

Toti je završetkom prošle sezone napustio matičnu Romu posle 25 sezona na Olimpiku, ali nije sigurno da li će završiti fudbalsku karijeru.

Pored Tokija, Totija u svojim redovima želi i Majami, čiji je trener njegov bivši saigrač iz reprezentacije Italije Alesandro Nesta.

Trenutno Toti uživa na odmoru na Mikonosu, gde se posebno ističe njegova supruga Ilari Blazi, koja je bila na meti paparaca u seksi pozama.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vlada

    28. jun 2017 | 21:28

    Samo marketing. Prodaju 500000 dresova i zarade brdo love. Ovaj sa 40 god igra ko moj cale

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA