≫ 

Hrvoje igra od sledeće sezone u Superligi Srbije: Voša potpisala mladog Hrvata, a evo šta je poručio čim je potpisao ugovor (VIDEO)

Prema njegovim rečima, period prilagođavanja je prošao odlično

  • 23
Stadion Karađorđe, FK Vojvodina Foto: Telegraf

Dan pred važan meč na početku kvalifikacija za Ligu Evrope, fudbalski klub Vojvodina doveo je zanimljivo pojačanje.

U pitanju je 19-godišnji Hrvoje Rizvanović, koji je potpisao dvogodišnji ugovor.

U pitanju je hrvatski fudbaler koji je igrao na poziciji zadnjeg veznog, a nastupao je za Libertas iz Novske i Moslavine. Nakon toga  je igrao u Nemačkoj, u regionašu Albona Bajern, u kom je upisao šest golova i četiri asistencije.

Dugo je bio na radaru Vojvodine, koja ga je dovela na probu, a prema njegovim rečima, period prilagođavanja je prošao odlično.

- Ovo je za mene veliki izazov. U svoje i u ime porodice želim se posebno zahvaliti velikom gospodinu i predsedniku kluba Dušanu Mijiću na pruženoj prilici, poverenju i toploj dobrodošlici. Svi u klubu su me odlično prihvatili, lako sam se privikao na lep grad i nadam se da ću igrama opravdati ukazano poverenje. Ne bojim se izazova, ovo je istinska nagrada za sva odricanja i pokoju nepravdu u dosadašnjoj karijeri - rekao je Rizvanović, a prenosi "Jutarnji".

Ovo nije prvi hrvatski fudbaler koji nastupa u Vojvodini u poslednje vreme - pamti se i Matej Delač, koji je 2013. godine čak učestvovao u humanitarnoj akciji plativši jedan deo lečenja za navijača novosadskog kluba.

Vojvodina u četvrtak, od 20 časova na svom stadionu, dočekuje slovački Ružomberok na startu kvalifikacija za Ligu Evrope.

Transferi, tračevi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sale

    28. jun 2017 | 17:19

    Kad moze hrvatski partizan igrati nasu ligu zasto ne bi mogao igrac

  • Bojan pfc

    28. jun 2017 | 17:52

    Kad je mogao Hrvat osnovati sportsko društvo u Beogradu, zašto ne bi mogao i neki igrač da igra u Srbiji, kad je mogao čuveni gan Robi, onda može i ovaj mladić

  • ssssremac

    28. jun 2017 | 18:36

    Mi pravi Vojvodjani iz miloste zvacemoga nasim pravim imenom a toje SRBISLAV iz lepe njihove a on neka samo dobro igra za nasu VOSU.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA