TOMA NIJE DONEO SREĆU ODBOJKAŠICAMA: Srbija - Kina 1:3 (25:16, 18:25, 13:25, 12:25)

Evropske prvakinje odlično počele, lako dobile prvi set, ali potom stale i glatko poražene od Kineskinja, nije pomoglo ni prisustvo predsednika Nikolića

  • 0

Odbojkašice Srbije startovale su porazom protiv favorizovane Kine na Olimpijskim igrama u Londonu. Povredama prilično osakaćena selekcija selektora Zorana Terzića uspela je samo da povede, a onda su Kineskinje preuzele meč u svoje ruke.

Našim odbojkašicama nije pomogla ni podrška predsednika Srbije Tomislava Nikolića, koju je posmatrao meč u društvu Vlade Divca, predsednika Olimpijskog komiteta Srbije.

Srpkinje su odlično počele, bez mnogo problema dobile su prvi set 25:16 posle silovitog starta 12:3, ali to je, nažalost, bilo skoro sve od njih u prvom meču na Igrama. 

Od drugog seta gledali smo sasvim drugačiju sliku, Kineskinje su potpuno kontrolisale meč i kako je vreme prolazilo bile su sve sigurnije. Možda poslednji trzaj naših odbojkašica bio je kada su u završnici  drugog seta prišle na četiri poena (14:18), ali Kineskinje su sigurno privele set kraju (25:18) i izjednačile.

U drugom i trećem setu srpske odbojkašice skoro i da nisu pružile pravi otpor, svaki naredni set Kineskinje su osvaje sve lakše.

Naredni meč naše selekcije na programu je u ponedeljak u 11 i 30 a protivnik je Južna Koreja.

Večeras se u grupi B  sastaju: SAD - Južna Koreja (21:00) i Brazil - Turska (23:00).

 

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA